Spontán szülés után nem tudtam visszatartani a pukit, söt nem is éreztem, hogy kell csak jött, más is volt így?
Én császáros voltam, viszont a kórházi szobatársam természetesen szült és nála is ez a helyzet volt, mint nálad. Ahogy fordult az ágyon, vagy amikor felállt vagy ha lépett kettőt mindig kijött egy puki. Mondta, hogy ne haragudjak, de nem tudja szabályozni, nem is érzi, hogy jön.
Ő is nagyon kellemetlenül érezte magát, de számomra, kívülállóként nem volt zavaró.
Én császáros voltam még is olyan bélmozgásaim voltak ahogy rendeződtek vissza a helyükre a beleim hogy nagyon hangos volt, persze szellentéssel is járt, kellemetlen volt mikor család jött látogatóba, de este még doki is rákérdezett hogy van -e ilyen mert az a normális, én se tudtam visszatartani.
Kellemetlen volt ,de ezzel látod nem vagy egyedül.
Nálam is ez volt. Sőt én a pisit se tudtam visszatartani. Borzasztó érzés volt :D
Főleg az borzasztott el, hogy nem tudom kontrollálni magam.
Persze a Tena Lady-nek hála nem történt baleset..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!