Anyukák, akiknek spontán indult be a szülés, hogy éreztétek magatokat a szülés előtti napon?
Hát nekem az utolsó hetekben nagyon hullámzó volt így nem hiszem, hogy számít. Volt mikor alig bírtam felkelni, máskor meg energikus voltam. Első gyerekkel szülés előtt nagyon fáradtan keltem de nem volt extrém, párszor megesett addig is. A kicsivel pedig átlagosan. Nst-re is mentem aznap. Még ott se volt jel szülésre.
Fájdalmak.. utolsó hetekben mindenféle, szülés előtt semmi extra nem volt, ami azelőtt ne lett volna.
Nekem teljesen jól, energikusan telt a napom mindkettőnél, a "fészekrakási ösztön" elég későn kapcsolt be, úgyhogy én aznap még pakolgattam, rendezgettem mindent a szobákban, hogy készen legyünk.
Ami nagyon érdekes volt, hogy soha nem volt jellemző rám a délutáni alvás, viszont mindkét szülésem előtt elálmosodtam és lefeküdtem aludni délután (gondolom elkezdett energiát tartalékolni a szervezetem), mikor este felébredtem, lassanként elkezdődtek a fájások és folyamatok.
Amikor a második gyerkőccel feküdtem le délután aludni, a férjem elkezdte mondani, hogy aludjak jól, de ugye tudom, hogy este szülünk? Mondtam, hogy ugyan már, hagyjon már, dehogy. Hát, igaza lett :)
Terhesgondozásra mentem a 38.héten (39.-re volt kiírva a császár, ha nem fordul be)
Nos, négy ujjnyira voltam nyitva, szóval toltak fel a szülészetre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!