Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Terminus túllépéssel akinek...

Terminus túllépéssel akinek spontán indult a szülése mesélne róla?

Figyelt kérdés

Mikor indult? Hogyan?

40+2 hetes vagyok, kezdem úgy érezni hogy magától nem fog kijönni ez a baba. Mindenki ijesztget 5 kilós babával, mekóniumos magzatvízzel, szörnyen fájdalmas indítással. Jó lenne pozitív sztorikat is hallani.

2021. szept. 27. 18:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

41+1 beindult magától. 3250g született császármetszéssel.

Rá 17 hónapra szültem ismét. 17 hónap telt a két szülés között, s a masodikat 40+3 indították és természetes úton jött világra 3500grammal.

2021. szept. 28. 02:06
 12/15 anonim ***** válasza:
40+5 hajnalban egy hasgórccsel és némi magzatvízzel indult teljesen spontán. Én még otthon is maradtam kb 3 órát. 8 óra alatt meglett a baba, semmi gond nem volt, 3320 g. Kicsit hosszú volt a körme, ennyi 😁
2021. szept. 28. 08:13
 13/15 anonim ***** válasza:
Mert valaki tulhordja babát, és terminus tul lépésbe van,ot legtöbb esetbe baba sulya olyan mint ha 40 hetes ki irt napon szülnél
2021. szept. 28. 08:48
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, akkor van még remény :D Most kicsit görcsölgetek, plussz elment a nyákdugóm, úgyhogy bízom benne hogy lassan elindul kifelé a fiatalúr :)
2021. szept. 28. 12:04
 15/15 anonim ***** válasza:

Én a kiírt idoponthoz képest 10 nappal szultem, magától indult be, elvileg másnap inditottak volna.

Fajasokkal indult, nagyon gyengékkel, öt perces fajasokkal mentünk be a kórházba, amik sajnos ott visszalassultak. Burkot repesztettek. Oxitocint nem kaptam. A kórházba eredhet képest 3 órával született meg a kislanyunk. Az első nagyon gyenge fajas hoz képest 12 óra.

2021. szept. 29. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!