Ilyen esetben indokolt a császár ?
40+3 napon csináltak terheléses ctg-t, oxitocint kötöttek be.
Már az elején leesett a baba szívhangja, itt azt mondták ez miatt császár lesz. Az infúziót végig lefolyatták probléma mentesen, még is 6 óra múlva megcsászároztak mert 2 ujjnyira tágultam és nem volt fájás.
Szerintetek ez így rendben van ?
Nem akarom az orvos döntését felül birálni csak szerintem ez nem volt helyes.
"Vagy nem tudunk szülni, vagy elkényelmesedtek az orvosok."
Nyilván van egy rakás indokolatlan császár az orvosok miatt is. De orvosként mondom, azért a nők nagy része baromira nem akar ám szülni.
Az előző főorvos nálunk kb. mindenkit levágott (már elnézést a kifejezésért, de az indokolatlan császárra szerintem passzol - ne vegye senki sértésnek), így szinte mindenki vagy először terhes, vagy előzetes császáros.
MINDENKINEK felajánljuk, hogy lehet egy császár után hüvelyen keresztül szülni, azt is elmondjuk, hogy kicsi a hegszétválás kockázata, elmondjuk az ismételt császár kockázatát is...
Tudod hányan akarják egyáltalán megpróbálni a hüvelyi szülést?
30-ból 1. Nálunk legalábbis ez az arány.
Fogalmam sincs. De én nem fogok hüvelyi szülésre kényszeríteni egy olyan nőt, akinek esze ágában sincs szülni.
Felvilágosítom, leírom, hogy a második császárnak is elég komoly kockázatai lehetnek, ő aláírja, hogy megértette, aztán lelke rajta.
Tapasztalatból mondom: aki nem akar szülni, az nem is fog.
Nem volt orvosom, ügyeletben szültem. Voltunk vagy tizen aznap a szülőszobákon. Igazi nagyüzem volt. Egyszerűbb lett volna futószalagon műteni mindenkit vagy legalább a felét, mégis csak 1 lett császáros és őt is hagyták vajúdni.
Nekem komplikáció lépett fel, mégis lmegszülesztettek” holott titeket olvasva ennél kevesebbért is császároznak. Ja, nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!