Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Lehet enni, inni vajúdás alatt?

Lehet enni, inni vajúdás alatt?

Figyelt kérdés

Vagy nem minden kórházban?

Majd csak 2 hét múlva megyek a védőnőhöz, de addig is érdekel, hogy 2021-ben hogyan szokás a kórházakban :)

Azt tudom h 10 évvel ezelőtt nem lehetett mindenhol, de manapság mi a szokás?

A szakértők feltétlen ajánlják az evés-ivást vajúdás alatt, de nem tudom h a kórházak hogyan állnak a dologhoz.

10 évvel ezelőtti kérdéseknél írták h még inni sem engedték a kismamákat.

(Enni nem hiszem h akarnék, nagyobb bajom is lesz annál :D de a kórházi táska szempontjából érdekelne h pakoljak-e ehetőt)

2021. dec. 30. 17:30
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
De mondjuk nem értem h otthon bevacsorázok, de a kórházban meg tilos :D
2021. dec. 31. 17:10
 22/22 anonim ***** válasza:

Kérdező, 21!

Mert a kórházban van egy protokoll, amit általában követnek. Ha nekik az, hogy nem ehetsz, akkor azt követik, ha az, hogy mindegy, akkor eszel.

Nyilván, ha osztályon vagy, nem látnak rád 100%-ban, de a szülőszobán figyelemmel kísérnek.

Otthon nincs ilyen protokoll és kb bárhogy megindulhat a szülés, így előre felkészülni nem tudsz. Kórházban azért már igen (ha előbb befektetnek, indítanak vagy túl korán mész be.)

Ahogy valaki írta, lehet neked kellemetlenebb,ha bevacsorázva császároznak vagy szülsz, de persze ez is embere válogatja.

2021. dec. 31. 19:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!