1/28 anonim válasza:
56. Utána császároztak, mert semmit nem haladtunk.
4/28 anonim válasza:
7.
De ezalatt vegig nyomatták maxon az oxitocint, igylb az első perctől kegyetlen volt.
6/28 anonim válasza:
18-at. Nem tágultam, kaptam oxit, attól sem igazán. Burkot repesztettek, aztán edát is adtak, na attól fél óra alatt még 2 ujjnyit tágultam. Utána már viszonylag hamar meglett a baba.
De mondták, hogy ha egy órán belül nincs meg, akkor császár lesz, mert a szívhangja is leesett 1-2 alkalommal.
7/28 anonim válasza:
2,5 óra volt első fájástól kiírt napon szültem
8/28 anonim válasza:
7 oxitocinnal, végül úgy könyökölték ki belőlem a fiam, mert nem látta már el a lepény
9/28 anonim válasza:
Az első igazi fájástól számítva 3 óra alatt tágultam ki teljesen. Egész nap voltak kisebb fájásaim, de azt hittem jósló, annyira semmi volt, viszont kitágultam velük 2 ujjnyira.
10/28 anonim válasza:
Első fájástól (amire ébredtem éjszaka) kb 10 óra volt az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!