Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha mensi előtt kb 1 héttel...

Ha mensi előtt kb 1 héttel mindig fájnak a melleim és most nem, akkor az lehet terhessség?

Figyelt kérdés

Vagy esetleg csak 1 hetet késni fog.

Mindenhol azt olvasni, hogy érzékeny mellek.. na de nekem mensi előtt 1 héttel mindig érzékeny és fáj. És most semmi ilyen. Kezdek aggódni..

2020. dec. 10. 08:35
 1/5 A kérdező kommentje:
Mármint, hogy terhesség jelei közt szerepel, hogy érzékeny mellek..
2020. dec. 10. 08:35
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát ez attól is függ, hogy tudod-e, hogy mikor volt ovud. Mert ha az ovud valami miatt később volt, akkor csúszik minden. Egyébként erre a mellfeszülés dologra nem lehet biztosan adni. Nekem akkor is ugyanúgy volt, amikor végre terhes lettem, mint minden másik hónapban.
2020. dec. 10. 08:57
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Mensi kimaradása előtt felesleges mindent jelnek tekinteni, mert általában az első jel a mensi kimaradása. Nekem is az volt.
2020. dec. 10. 09:07
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg felesleges mindent jelnek tekinteni sajnos. Én mindig 7-10 nappal előtte már rosszul vagyok, de semmi jelem nem volt. Nem várt napján teszteltem egy halvány pozitívat, aztán megjött. Hihetetlen szomorú és csalódott voltam. Kíméljétek magatokat lányok!! Saját hibámból mondom.
2020. dec. 10. 09:14
 5/5 anonim ***** válasza:
Lehet, nekem az volt az elso gyanu h kesobb kezdtek fajni es egesz maskepp.
2020. dec. 10. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!