12/28 anonim válasza:
5.5 óra első fájástol számítva
16/28 anonim válasza:
magzatvíz folyott el előszőr. Összesen 27 óra volt, mire a pici megszületett. De ebből kapásból 12 órát aludtam megfigyelés alatt. Reggel indítottak, de nehezen akartak indulni a fájások, az aktív vajúdás a 15 órából nagyjából 6 óra volt.
17/28 anonim válasza:
20.
Hajnalban kezdődött, délután lettek 5-6 percesek a fájások, akkor indultunk a kórházba.
Egy burokrepesztést leszámítva beavatkozásmentesen, természetes úton szültem :)
18/28 anonim válasza:
Ez annyira eltér, még ha első baba is. Ismerős az első fájással együtt két órát vajúdott összesen, kitolással együtt. Én 24 et. 😅
Másodiknál már csak 6t szerencsére 😀
19/28 anonim válasza:
3,5. De az maga volt a pokol. Elfolyt magzatvíz után egyből jöttek a brutális fájások.
20/28 anonim válasza:
Inditassal, burokrepesztes után, maxon ment belém az oxit, így lett az aktív vajúdás 4 óra. Gyors volt de kegyetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!