Lehet enni, inni vajúdás alatt?
Vagy nem minden kórházban?
Majd csak 2 hét múlva megyek a védőnőhöz, de addig is érdekel, hogy 2021-ben hogyan szokás a kórházakban :)
Azt tudom h 10 évvel ezelőtt nem lehetett mindenhol, de manapság mi a szokás?
A szakértők feltétlen ajánlják az evés-ivást vajúdás alatt, de nem tudom h a kórházak hogyan állnak a dologhoz.
10 évvel ezelőtti kérdéseknél írták h még inni sem engedték a kismamákat.
(Enni nem hiszem h akarnék, nagyobb bajom is lesz annál :D de a kórházi táska szempontjából érdekelne h pakoljak-e ehetőt)
#1 ez az h minden szakértő ma már egyetért abban, hogy kifejezetten fontos enni-inni vajúdás alatt.
De régen nem engedték.
Ezért vagyok kiváncsi, hogy ma mi a helyzet :S
2 és fél éves a fiam.
Vele magzatvíz szivargással mentem be reggel 8kor. Este 8ig a vajudoban voltam, az idő alatt összesen fél liter vizet ihattam es nem ehettem. Este 8kor tettek át szülőszobára, ott nár innom sem szabadott. Éjjel 2kor szültem meg.
Lányom szeptember végén szültem ugyan ott. Egyből szülőszoba. Annyit ehettem és ihattam volna amennyit akarok. De talán ha fél liter vizet ha ittam. 3 óra alatt lett meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!