Vajúdás alatt ha nagyon álmos fáradt valaki nem is tud aludni? Ha már halálosan fáradt?
Első babámnál halálosan fáradt voltam. Mire kibújt a baba már 24 órája voltam ébren (pedig a vajúdás csak 8 óra volt +1,5 óra kitolás), mert este kezdődött és hajnalra lett meg a baba. Utána sem aludtam még a kórházban töltött 2 napon szinte semmit. 3 nap alatt összesen 3 órát részletekben. Soha nem éreztem még magam ilyen kimerültnek, úgy éreztem, midnen más lett volna, ha kipihenten tudok nekiindulni.
A második gyerekemmel egészen más volt. Vele is este kezdődött, de előtte délután aludtam egy nagyot, ráadásul 4 óra alatt meglett, le se izzadtam igazán a szülésben. Vele a kórházban töltött napok alatt sem voltam kimerült, magam mellé vettem az ágyba és együtt tudtam vele aludni. Azóta se voltam kimerült, mert az első perctől fogva jó alvó lett, nyoma sincs a kisbabás kimerültségnek, mert éjjel alszunk és még ha kelni is kell, visszaalszik és alszunk tovább.
10kor elfolyt a vizem. A kórházban rámnéztek, mondták h várunk még, mert fájásaim nincsenek.
Én elaludtam (a férjem is) olyan 2 körül éreztem h fájdogál a hasam, elkellett mennem wcre is.
Szóltunk a nővérkének, ő a dokinak.
Megvizsgált, és közölte h 10cm. Szóval kezdődik a buli.
Nekem semmi vészes nem volt.
Mindenki máshogy éli meg. Más a fájdalom küszöbünk.
Nekem mázlim volt.
Bezzeg a migréneknélvan h az ügyeleten kötök ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!