Vajúdás alatt ha nagyon álmos fáradt valaki nem is tud aludni? Ha már halálosan fáradt?
Hétfőn hajnali 4kor keltem. Aktiv volt a napom, dokitól dokiig mentem. Estére elfáradtam rendesen, de nem tudtam elaludni, éjfélig filmeztem, majd a plafont bámultam igy fél2ig. Akkor elkezdtem görcsölni. Elkezdtem mérni a fájásokat, mert semmi rendszer nem volt bennük, de vissza viddza tértek. Reggelig telefonnal a kezemben ültem a nappaliba alvás nélkül. Férjemet elküldtem dolgozni reggel (neki még nem szóltam, hogy akció van). 3kor jött haza a munkából, utána mentünk be a kórházba. Este 8ra lett meg a lányunk (38óra ébrenlét után)
Simán kibirtam alvás nékül, sőt aludni sem tudtam volna azoktól a fájasoktól. Olyan erő volt mégis bennem, én is meglepődtem.
Viszont igen, ami utánajött... na az a neheze 😅
(Egy 8hetes anyuka)
Nem tudtam volna aludni, elájulni igen, a fájdalomtól.
A végén, egy nap vajúdás után, végül császár lett. Amikor beadták a gerincérzéstelenítést és végigfeküdtem, babát kivették (és ott még van 20-30 perc varrás, befejezés), nah,akkor ott elaludtam a műtőasztalon felnyitva. Enynire voltam fáradt. De fájások közben képtelenség volt, majdnem ott haltam meg, akkor nem tudsz aludni.
nekem császár lett a vége, de 30 óra vajúdás után elaludtam minden fájás közben, ülve... pedig akkor már hárompercesek voltak
elég traumatikus volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!