Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Vajúdás alatt ha nagyon álmos...

Vajúdás alatt ha nagyon álmos fáradt valaki nem is tud aludni? Ha már halálosan fáradt?

Figyelt kérdés

2021. nov. 26. 06:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Hétfőn hajnali 4kor keltem. Aktiv volt a napom, dokitól dokiig mentem. Estére elfáradtam rendesen, de nem tudtam elaludni, éjfélig filmeztem, majd a plafont bámultam igy fél2ig. Akkor elkezdtem görcsölni. Elkezdtem mérni a fájásokat, mert semmi rendszer nem volt bennük, de vissza viddza tértek. Reggelig telefonnal a kezemben ültem a nappaliba alvás nélkül. Férjemet elküldtem dolgozni reggel (neki még nem szóltam, hogy akció van). 3kor jött haza a munkából, utána mentünk be a kórházba. Este 8ra lett meg a lányunk (38óra ébrenlét után)

Simán kibirtam alvás nékül, sőt aludni sem tudtam volna azoktól a fájasoktól. Olyan erő volt mégis bennem, én is meglepődtem.

Viszont igen, ami utánajött... na az a neheze 😅

(Egy 8hetes anyuka)

2021. nov. 26. 09:46
 12/18 anonim ***** válasza:

Nem tudtam volna aludni, elájulni igen, a fájdalomtól.

A végén, egy nap vajúdás után, végül császár lett. Amikor beadták a gerincérzéstelenítést és végigfeküdtem, babát kivették (és ott még van 20-30 perc varrás, befejezés), nah,akkor ott elaludtam a műtőasztalon felnyitva. Enynire voltam fáradt. De fájások közben képtelenség volt, majdnem ott haltam meg, akkor nem tudsz aludni.

2021. nov. 26. 09:50
 13/18 anonim ***** válasza:
Vajúdás közbeni elalvás is megtörténik.
2021. nov. 26. 10:08
 14/18 anonim ***** válasza:
Mit értünk elalváson? Az 1-2 perces beájulást? Akkor igen. 30 perces alvások ott nincsenek fájások alatt. Az biztos.
2021. nov. 26. 10:16
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
4es válaszolót adom. Hétfő reggel 5kor ébredtem az első fájásra. Napközben elvoltam, de nem aludtam nyilván egy percet sem, csináltam a dolgomat otthon. Este 10kor le akartam feküdni aludni, de akkor már annyira fájt, hogy esélytelen volt elaludnom, akkor lettek 4-7percesek így összevissza. Fél 11kor bementünk a kórházba, és hajnal 3ra lett meg a lányom. 5ig a szülőszobán voltunk 3asban, akkor őt elvitték, engem elkísértek a szobámba, hogy pihenjek egy kicsit, majd hozzák a picit. Fél 6kor lefeküdtem és a következő pillanatban berontott a takarítónéni, indult a nap... Úgyhogy nem aludtam, 8 körül hozták is a picit, onnantól folyamatosan velem volt, ha nem volt mellen, akkor sírdogált. Kedden este aludtam 2 órát összesen, majd éjféltől reggel 8ig mellen volt a gyerekem, különben sírt.. Napközben ugyanez. Szerda estére én úgy ki voltam merülve fizikailag és idegileg is, hogy sírva toltam oda a gyereket a nővéreknek, hogy valami legyen, mert folyamatosan mellen van, de a tejem még sehol, ordít, mert éhes, én meg hétfő reggel 5 óta ébren vagyok, most szerda este van, és szültem ezidő alatt egy gyereket. Fáradt vagyok. Úgyhogy a szerda éjjelt a nővérekkel töltötte, kapott tápszert, végre jól lakott, én meg aludhattam majdnem 3 nap után egyet. Biztos szar anya vagyok, mert otthagytam egy éjszakára, de sajnálom, különben szerintem elájultam volna.
2021. nov. 26. 11:03
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

nekem császár lett a vége, de 30 óra vajúdás után elaludtam minden fájás közben, ülve... pedig akkor már hárompercesek voltak

elég traumatikus volt

2021. nov. 26. 12:27
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem ide tartozik de én nemhogy aludni, de sírni se tudtam a fájdalomtól. Egy könny nem jött ki a szememből.
2021. nov. 27. 12:38
 18/18 anonim ***** válasza:
Én a vajúdás alatt lettem nagyon álmos. Igaz előtte éjszaka nyugtalanul aludtam, de azért mégis furcsa volt, lehet hormonális volt, de úgy éreztem el tudnék aludni. De persze nem tettem, izgultam hogy mindent jól csináljak.
szept. 29. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!