Rokonom hozott aranyesőt babalátogatóba, úgy tudom halálosan mérgező ez a növény pláne bentre?
Komolyan nem értem miért kell ilyet hozni.
Tájékozatlanság......de az én részemről túlféltés vagy tényleg még az illata sem tesz jót?
Az nem aranyesö, egy másik sárga korán virágzó boko van aminek szinte teljesen ugyan olyan a virága.
Nekem a férjem egy erösen illatozó liliomot hozott. A nappaliban tartottam, ott senki nem alszik, napközben szellöztetve van így nem veszélyes. A liliom is csak ha kicsi zárt helyiségben van veled együtt veszélyes.
Ès bizony 1-2 év múlva agyereked az aranyesö alatt fog rohangálni, meg fogja fogni, és játszani vele.
"Úgy tudom"
Mennyibe telne google-be beleírni amiben nem vagy biztos, és utána nézni, mielőtt elkezded szidni a másikat?
Ha nem eteted meg a gyerekkel, akkor nem mérgező. Ha meg megeszi, az már a te sarad, nem a rokoné.
A legtöbb tisztítószer is mérgező, ha valaki megissza. Meg ezen kívül egy csomó dolog van mindenki lakásában ami mérgező, ha az ember megeszi.
Ilyenen így kiakadni?! Remélem azért a rokonodat nem hordtad el mindenféle pszichopata gyilkosnak csak azért, mert virágot mert vinni nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!