Kedden megyünk a párommal babalátogatóba. Illik vinni valamit?
Természetesen illik, illetve ha van nagyobb gyerek, valami apróságot neki is illik adni.
Öt hónaposnak már csomó mindent találni egy sima DM-ben, nagyon körül se kell nézni hozzá.
Pl előke, zokni, cumi, tipegő, játék...
3 hónapos fiú anyukája vagyok.
Én nem igényeltem az ajándékokat, nem vártam el senkitől.
De amikor megleptek minket popsi törlővel, pelenkával, na annak nagyon örültem! Jobban mint a játékoknak. De embere válogatja..
Amúgy ötletnek, ha mégis apróságot szeretnél:
Anyukának (főleg ha szoptat vagy szeretne szoptatni): Karamalz alkoholmentes sört (tejszaporító)
Apukának: Sör simán jó :D Vagy valami rövid - ilyenkor úgyis mindenkivel koccintani kell
Babának: Rongyika, rugdalózó (62-es mérettel nem lőhetsz mellé, azt viszonylag sokáig tudja hordani! 56-osokat nagyon hamar kinövik..)
Bocsi.. Most nézem hogy 5 hónapos.. Akkor nagyobb ruha méret kell neki :D
Viszont: Pelusból kérdezzetek rá a méretére, ha abban gondolkodnátok.
Persze, hogy illik. Ures kezzel nem illik menni sehova.
Body, uveges bebietel, eloke, kis muanyag etkeszlet, kanal. Furdojatek.
Szerintem vegyetek gyümölcsöt meg szűrt leveket.
Ruhát olyan nehéz venni egy "idegennek" nemcsak a méret hanem úgy minden téren. Olyankor pénzt adnak.
Vagy süssetek valamit finomat sült csirke meg rizsa. Egy tál süti. Szerintem ilyenekbe gondolkodj.
pelenka az olyan hogy en kaptam de a gyerek gombas lett tőle hiába mondtam hogy milyen legyen. Ruhából is kaptunk amit 1x tudtam ráadni a gyerekre.
A legjobban a pelus popsitörlő kombinációnak örültem ( a ruhák szinte soha nem lettek jók)
Kevesen hoztak nekem is valamit, de a sörnek ( mentes) és a sütiknek nagyon örültem.
Tőlem többnyire megkérdezték h milyen, mekkora pelust hozzanak.
Én is így teszek általában ☺
Barátnőm lányának takarót vettem ( puha, mintás) azt a mai napig használja, már 3 éves 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!