Anyukák adtok tippeket? Babalátogatóba megyek a hétvégén egy 5 hónapos kislányhoz, mit érdemes vinni ajándékba?
Az én kislányom is 5 hónapos.
Eddig ezeket kaptunk ajándékba a látogatóktól:
popsitörlő, rágóka, csörgő, babanapló, nagyon cuki mintás textilpelenka (a kiságyba tetem a feje alá), baba fényképalbum, DM-es ajándékutalvány (ennek nagyon örültem, bármire levásárolhattam), ilyen plüss csörgő-zörgő babakönyvecske. Most hirtelen ennyi jut eszembe.
Ja, és általában mindenki úgy hozta az ajándékokat, hogy ránk, szülőkre is gondolt. A kis ajándéktáskában a babás dolog mellett nekem is ott lapult egy tábla csoki vagy egy doboz bonbon, a férjemnek pedig egy üveg bor.
Utolsó vagyok.
Pihe-puha plédet mi is kaptunk, annak is nagyon örültem.
Ami még eszembe jutott:
pl. fürdőjáték, babatörölköző (tudod, az a kapucnis kifogó), egy aranyos előke, babazene cd, kiságyra, babakocsira feltehető plüss játék. Szerintem ezek is jó ötletek.
Hú, én mindig utáltam, hogy "óriás" ruhákat kaptunk!Ha már kapom, akkor valamikor akkor szeretném ráadni a gyerekre, max egy hónapot várok vele, hogy belenőjjön, de utána már el is feledkezek róla, hogy honnan és kitől van.
Névre szóló babatakaró nagyon jó ötlet, valami szép előke, vagy étkészlet - az maradandó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!