Meddig tartott az orrfolyás babátoknál, amikor náthás volt? Mennyi idő után érdemes vissza vinni dokihoz ha nem szűnne?
Figyelt kérdés
2012. márc. 23. 10:19
1/6 anonim válasza:
Nálunk a legrövidebb a másfél hét volt. Sajnos volt hogy egy hónapig is eltartott, azalatt ötször is voltam orvosnál, szegény nem bírt rendesen aludni, nagyon sok volt a váladék és sajnos bronchitis lett a vége. Viszont nekem sok jó dolgot mondott a védőnő is, lehet hogy érdemes megkérdezned! (cebion, sinupret, nyilván a gyakori sóoldat és szívás mellett, ágymegemelés, anyatej a kis orrába, nálunk hatott a corizalia is porrá zúzva anyatejbe, vagy forralt vízbe, és sok séta, gyakori szellőztetés!)
2/6 anonim válasza:
Nekünk átlag a két hét! Viszont volt, hogy másfél hónapig eltartott, és abból lett szegénynek fülgyuszi, meg ilyen szövődmény, vagy nem tudom, mi volt az, ami a náthától volt! Dokink ráfogta a fogára, hogy attól náthás! Besokaltam, és elvittem magándokihoz, megultrahangozta a kis arcát, és mondta, hogy nagyon le van neki tapadva! Egy 4 alkalmas kezeléssel átmosatta az arcüregét, utána kitisztult neki!
3/6 anonim válasza:
3 hónapos babámnál 1 napig. Szerencsére. Szerintem azért lett túl rajta ilyen hamar, mert anyatejes. A nagytesó és én 1 hétig köhögtünk, prüszköltünk a feje fölött.
4/6 anonim válasza:
Átlag 3 hét, naponta porszívóztuk az orrát, eleinte 8-10-szer, aztán ahogy javult az állapota, egyre kevesebbszer. + cseppentettünk az orrába minden szívás előtt negyed órával-20 perccel kamillateát egy késhegynyi szódabikarbónával. Kb. 3 hét után eljutottunk odáig, hogy már csak cseppentettünk, aztán az is elmaradt.
5/6 anonim válasza:
Szerintem ha egy nap alatt elmúlt, akkor az nem volt igazi nátha! Azért az anyatej ennyire nem "jótékony"! Egy nátha nem múlik el egy nap alatt, hiába anyatejes!
6/6 anonim válasza:
3 válaszoló vagyok. Én totál beteg voltam + a nagyobb gyerekem is náthás volt, köhögött, úgyhogy valószínű ezt kapta el a kicsi. Tényleg csak 1 napig folyt az orra, éjszaka kellett neki szipkázni egy párszor, de másnapra már nem volt semmi baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!