II. osztályú pelenkát vesz valaki a babájának? Érdemes megvenni? Sok helyen látom őket a neten elég jó áron!
azt hiszem a DADA pelenka is II. osztályúnak számít, de nekünk bejött....
17 hónapos a fiam, 36 ft-ért veszem.Semmi bajunk vele, ráadásul bilizünk, nyáron nem is akarok ráadni, szóval ez teljesen megfelel.
itt vettem: www.pelenka.com
Szió,
nem kell lemondanod pl a bebish vagy a pine pelenkákról,
mert 3 db rendelésénél ingyen van a szállítás.
A babapatikában van most 25%-os kupon, amit szintén be tudsz váltani pelusra.
Ha kéred, akkor kaphatsz ingyen mintát is, amiből meglátod beválik-e.
Mi Lilikénél újszülött kora óta bebish pelenkát használunk nappalra, éjjelre pedig PINE-t.
Teljesen rendben van.
A bebish 2490-től indul, a PINE pedig egységesen 3490!
:)
Szió,simán!
Én mindig kérek mintát - ha csak lehet, pl a mindennőnek oldalon lehet. ÍGY teszteltem le a bebish és később A pine pelenkákat is.
Azt jó tudni, h a multik nem ugyanazt a minőséget adják itthon a vezető pelenka márkákból,mint amit külföldön lehet kapni..én emiatt is kerestem és váltottam. :)
Köszönöm Mindenkinek!
Én Veszprémi vagyok,nem tudom mennyire érné meg ide elhozatni a pelust.Kérek akkor én is mintát mielőtt többet rendelnék.Bár úgy néztem ezeknek a pelusoknak nem gumis a derekuk vagy a tépőzáruk.Én kicsit jobban szeretem azokat amelyeknek az.:)
Szió.
ha 3 csoamg pelust kérsz, akkor ingyenes a kiszállítás.
De levélben kaptam anno én is 3-3 db mintát, amit kiküldtek ingyen.
Nekem azért tetszik a bebish és a pine pelenka is,h nem gumis a dereka, mert így nem szorítja a gyereket, nincs folyamatos nyomás alatt a kis teste, keringése.
Elsőre nekem is fura volt, de megszoktam, és ugyanolyan már mint a többi.
A tépőcsík meg nagy meglepetés volt,mert többször ki-be tudom ragasztani, és sokadjára is ugyanolyan jól tart.
Érdekel, mi lesz a tapasztalatod:)
Igen, így van.
Én is 3 db-ot szoktam venni, feladom kb d.u. 1-ig a megrendelést, és másnap mér hozzák is a csomagot.
Szeretem őket, mert mindig küldenek valami kis krémet, ezt azt, amit ki lehet próbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!