Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen gyakran csereltek...

Milyen gyakran csereltek pelenkat es mennyi idos?

Figyelt kérdés
es mennyit alszik napkozben?
2012. márc. 17. 09:58
 1/9 sumergo ***** válasza:
Pelenkát mindig akkor cserélem/tem, mikor szükséges volt, plusz fürdetéskor mindig. Jelenleg 4,5 hónapos. Az alvás mennyisége napközben nagyon változó. Van hogy csak 2 órát alszik összesen nappal (6-19-ig), de olyan is van, hogy 6 órát is.
2012. márc. 17. 10:02
 2/9 A kérdező kommentje:
szoval nem minden etetes utan csrelunk pelust?en igen,de ha bekakil,akkor gyakrabban
2012. márc. 17. 10:08
 3/9 anonim ***** válasza:

Nem kell minden etetés után, csak ha már eléggé tele van a pelus pisivel, illetve kaki után rögtön!

16 hónapos ikrek

2012. márc. 17. 10:18
 4/9 anonim ***** válasza:

Én 3 óránként, minden evés előtt, mert azért csak jobb tiszta pelussal táplálkozni:)

Aztán utána is kicserélem, ha kell.

Séta előtt mindig tiszta pelust adok megintcsak, a továbbiakban "igény szerint":) (ha kaki lenne, ilyesmi)

Még sohasem volt piros a popsija!:)

Ja, már 8 hónapos. Most is alszik.

Reggel 7 körül kel, 8h-kor eszik, 9h-kor visszaalszik, fél11-ig, 11h evés,

majd csak délután alszik mégegyet (14h, 17h evés)

és este olyan fél 9-körül alszik megint, reggelig.

2012. márc. 17. 10:21
 5/9 anonim ***** válasza:

Én is minden evés után, illetve kaki után egyből természetesen. De ha nagyon megtelik pisivel 2 evés között is átcserélem.

Átlagosan 6 pelenka csere van naponta, 6 hónapos.

2012. márc. 17. 10:31
 6/9 kíváncsicska ***** válasza:
3,5 hós 2 nap 10 pelus megy el átlag(Nem mondom hogy 5-5 van hogy elég a négy is, de van hogy kell a 6 is) .Nem cserélek minden etetés után.Ha kaki van és észlelem akkor azonnal, de egyébkéntha majdnem tele a pelus csak akkor cserélek.Hogy mennyit alszik változó.Most meg pláne.Teljesen felborult az alvásigénye.Eddig jó alvó volt most meg éjszaka is többször ébred,pedig nem éhes,max csak 1szer eszik.
2012. márc. 17. 10:41
 7/9 anonim ***** válasza:

5. vagyok.

A 6 hós fiam napközben kb. 3 órát alszik, ezt 2-3 részletben. Ill. este 8-reggel 6-ig ébredés nélkül.

2012. márc. 17. 11:08
 8/9 sumergo ***** válasza:
Ja igen, azt kifelejtettem, hogy ha megyünk valahová, akkor bármilyen kicsit is pisis, mindenképp kicserélem. Meg volt olyan, is hogy pelenkacsere közben belepisilt az épphogy alátett új pelenkába, akkor az helyett másikat teszek. Szóval tényleg ahogy a helyzet kívánja. Sosem hagyom, hogy kényelmetlen legyen neki. Sűrűn megnézem, ha kell cserélem.
2012. márc. 17. 11:30
 9/9 anonim válasza:
Az én anyukám 3-szor naponta, 17 éves fiú
2017. aug. 8. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!