Mit lehet vinni babalátogatóba, ha a 2. baba is kislány, és mindent megörökölt a tesótól?
Mindene megvan, és még annál is több, de nem szeretnék üres kézzel átmenni a barátnőmhöz. Mit vigyek? Pelustortát néztem, de elég drágák, és nagy a családjuk, biztosan kapnak azt is!
Ötletek??
Pelenkából sose lehet túl sokat vinni. Csak méretben legyen kicsit nagyobb, mert a kisebb már sokkal rosszabb.
Nekem is 2 lányom van, a második is kapott ruhákat azért, csörgöket is.
Mit vittél az elsönek?
Ami nálunk rossz volt, hogy pl elsönél kijelentette tesóm hogy babanaplót ö veszi meg. Másodiknál meg seni nem vett neki, így nekünk kellett. vagy is ha elsönél valami ilyet adtál akkor gondolj másodiknál is erre.
Képkeretet amibe babaláblenyomatot csinálnak...
Van a DM-ben az a kis csörgős könyv, amit előszeretettel rágcsálnak, de plüss szerű anyagból van.
Nyilván a régit, ha van, akkor már szét rágta a nagyobbik babó, szóval neki kell új :)
ezer párszáz Ft, és nagyon aranyos, én lányom imádja.
Mellé lehet, még egy babafürdetőt venni, vagy mind1.
De önállóan is bőven megállja a helyét.
A pelustorta pedig szerintem teljesen jó ötlet. Itt egy egyszerűbb, ez nem olyan drága: [link]
Mi is kaptunk annó barátnőimtől, bár azt ő készítette szerintem, meg egy vagon popsitörlőt és ez volt a legeslegjobb, leghasznosabb ajándékunk! :)
Ma már elég sok helyen lehet ruhára szöveget nyomatni.Én lehet csináltatnék egy body-t ilyen felirattal:"Én vagyok a legédesebb hugi" :)
Bár nem tudom mennyire van időd,kedved,energiád utánajárni ennek...Csak azért írom,mert sok helyen már olyan olcsón nyomtatnak hozott ruhára, hogy kb annyiból jönne ki,mintha új ruhát vennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!