Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit lehet vinni babalátogatóba...

Mit lehet vinni babalátogatóba, ha a 2. baba is kislány, és mindent megörökölt a tesótól?

Figyelt kérdés

Mindene megvan, és még annál is több, de nem szeretnék üres kézzel átmenni a barátnőmhöz. Mit vigyek? Pelustortát néztem, de elég drágák, és nagy a családjuk, biztosan kapnak azt is!

Ötletek??

2013. febr. 5. 12:46
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Vigyél valamit a nagyobb gyereknek és az anyukának. Róluk sokszor elfeledkeznek az emberek :)
2013. febr. 5. 12:47
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Popsitörlővel sosem lehet melléfogni. Abból úgyis sok fogy és kelleni fog nekik. Emellett vihetsz még pelenkát is. Ebből is rengeteg kell. Nem fogják visszautasítani, ez biztos :-) Tehetsz még mellé valami aranyos csörgőt is, nem baj, ha az már az ezredik, legalább lesz neki még egy :-D
2013. febr. 5. 12:49
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Pelenkából sose lehet túl sokat vinni. Csak méretben legyen kicsit nagyobb, mert a kisebb már sokkal rosszabb.

Nekem is 2 lányom van, a második is kapott ruhákat azért, csörgöket is.

Mit vittél az elsönek?

Ami nálunk rossz volt, hogy pl elsönél kijelentette tesóm hogy babanaplót ö veszi meg. Másodiknál meg seni nem vett neki, így nekünk kellett. vagy is ha elsönél valami ilyet adtál akkor gondolj másodiknál is erre.

Képkeretet amibe babaláblenyomatot csinálnak...

2013. febr. 5. 12:50
 4/10 anonim ***** válasza:

Van a DM-ben az a kis csörgős könyv, amit előszeretettel rágcsálnak, de plüss szerű anyagból van.

Nyilván a régit, ha van, akkor már szét rágta a nagyobbik babó, szóval neki kell új :)

ezer párszáz Ft, és nagyon aranyos, én lányom imádja.

Mellé lehet, még egy babafürdetőt venni, vagy mind1.

De önállóan is bőven megállja a helyét.

2013. febr. 5. 12:56
 5/10 A kérdező kommentje:
Az első kislánya születésekor még nem ismertük egymást. Nekem is van egy 3 éves lányom, úgyhogy gáz, hogy ennyire tanácstalan vagyok, de tényleg az vagyok! A gyerekszoba olyan, mint egy játékbolt. Durva mi mennyiségű játékuk és könyvük van! Akkor a pelus, és a törlőkendő nem snassz? Mondjuk én örülnék neki.. legalább sokáig nem kell venni, nem? :)
2013. febr. 5. 13:08
 6/10 anonim ***** válasza:

A pelustorta pedig szerintem teljesen jó ötlet. Itt egy egyszerűbb, ez nem olyan drága: [link]

Mi is kaptunk annó barátnőimtől, bár azt ő készítette szerintem, meg egy vagon popsitörlőt és ez volt a legeslegjobb, leghasznosabb ajándékunk! :)

2013. febr. 5. 13:35
 7/10 anonim ***** válasza:
Szia, akkor dobd fel, és máris nem lesz snassz, lehet kapni, és csinálni tortapelenkát, szuperül néz ki, ha elkészült...Én is mindig olyan dolgoknak örültem ami nem felesleges, hát ez nem az!!! Illetve kuponverzumon szokott lenni olcsón pl. családi fotózás, minden attól függ mennyit szánsz rá...Esetleg valamilyen gyerkőcös újság előfizetés, vagy ajándékutalvány valahova, és vesz amit ő szeretne...Hirtelen ennyi jutott eszembe:)
2013. febr. 5. 13:36
 8/10 anonim ***** válasza:

Ma már elég sok helyen lehet ruhára szöveget nyomatni.Én lehet csináltatnék egy body-t ilyen felirattal:"Én vagyok a legédesebb hugi" :)

Bár nem tudom mennyire van időd,kedved,energiád utánajárni ennek...Csak azért írom,mert sok helyen már olyan olcsón nyomtatnak hozott ruhára, hogy kb annyiból jönne ki,mintha új ruhát vennél.

2013. febr. 5. 14:18
 9/10 anonim ***** válasza:
Ezeket vittem ugyanilyen felállásnál: névvel ellátott babatörülköző, ezt hímeztettem, egy csomag pelus, popsitörlő, apának egy üveg pia, anyának (barátnőm) a kedvenc sütijét sütöttem. Nagyon tetszett nekik és örültek mindennek.
2013. febr. 5. 14:47
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem alvós plüsst vigyél, egyelőre nem fogja tudni az ágyba tenni, de idővel a szívéhez nőhet. Abból a tesónak gondolom úgyis sajátja van, minden gyereknek kell egy :)
2013. febr. 5. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!