Kihez szokás babalátogatóba menni?
Az egyértelmű, hogy családtag/közeli barát.
De pl kollega, akivel évek óta jó a kapcsolat nagyon? Szívesen elmennék babalátogatóba hozzájuk, de nem tudom nem illetlenség, hisz csak "egy kollega" vagyok, igaz elég jó a kapcsolatunk.
Ha jóban vagytok, akkor a "kötelező" nyugalmi idő után nyugodtan. Jelezd, hogy szeretnél menni, egyeztessetek időpontot.
3-as, ez elég fura. Pont a kórházban semmi keresnivalója "idegennek". Ott csak a legszűkebb családnak van helye, de ők is rövid ideig.
Inkább pont otthon látogasd meg 6 hét után. Ha fogadnak is előbb látogatót, hadd kezdje a család, rokonság.
A kórházban nem nagy öröm a látogatás.
De ha felhívod, biztosan elmondja, neki hogy jobb.
Kedves Kérdező!
Ha letelt a 6 hét,hívd fel és nyugodtan menj el.Én elég zárkózott vagyok, de nálam is voltak a kollégáim, és örültem neki.
A kórházba ne menj,nekem még az is megterhelő volt ,hogy anyámék jöttek.
Kinek mi a jó. Nekem tökéletesen megfelelt a kórház. Igaz az is kellett hozzá, hogy naponta egyszer lehetett csak látogatni max 2 órára, be nem lehetett menni az ajtón. :D
Így aki jött hamar ment is, mert tuti jött még valaki, és nem akartak zavarni. :D
Otthon maceràsabb lett volna nekem. De amúgy pàr hét utàn mehetsz. De semmiképp az első hónapban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!