Tudnátok ötletek adni ahhoz, ha babalátogatóba készülök, és ajándékkosarat szeretnék vinni, mit tegyek bele?
Elsősorban inkább a babának szeretnék belepakolni dolgokat
Több olyan dolgot, ami nem túl drága, de pl. gyakran szükséges és sok kell belőle a picinek
Én is inkább megkérdezném a szülőket lehet hogy pl popsitörlőből, krémből, pelusból ők egy fajtát használnak, vagy a baba érzékeny bőrű.
Szerintem is az utalvány a legjobb, mondjuk DM, Rossmann.
Ha mindenáron ragaszkodsz az ajándékkosárhoz, akkor tegyél bele textilpelust, az mindig kell.
A textilpelenkát nem mindenki használja, szóval az nem túl jó ötlet.
Vagy megkérdezed a családot, hogy ök mit szeretnének, milyen márkát használnak, vagy utalványt adsz, ami szerintem sokkal okosabb, mert azt akkor és arra használják, ahogy nekik a legmegfelelöbb.
Én kaptam egy gyönyörű ajándèkcsomagot, tele márkás, méregdrága baba cuccokkal. Ez mind szép és jó, csak éppen úgy ahogy volt továbbadtam a védőnőnek, mert a lányom bőre nem bírta azokat a termékeket.
Inkább kérdezd meg, mire van szükségük. Nyugodtan rákérdezhetsz, hogy milyen pelust, törlőkendőt, popsikrémet, fürdetőt stb. használnak. Én is annak örültem a legjobban, ha valaki megkérdezte. Vagy az ajándékutalványoknak is nagyon örültem.
Illetve ami nekem még nagyon tetszik, több névre szóló ajándékot is kaptunk. Kispárnát névvel, születèsi dàtummal,evőeszközt névvel, ajtóra akasztható neves táblát. Nekem ezek azért tetszenek, mert látszik, hogy aki hozta, nem csak levette a polcról, hogy ,,jó lesz ez,, alapon, hanem tényleg személyes.
Mennyi idős a baba?
De ami mindig hasznos
-előke,
-textilpelenka (valami csinosabb mintával, nem a sima fehér)
-tányér, pohár, kulacs, ételhordozó doboz stb. (ha még pici akkor később jó lesz)
-játékok (homokozóba, fürdőbe)
-mesekönyv
Sudocremet nem kentem a gyerekemre.
A vasarolt textilpelenkat portorlesre hasznalom. Soha , egy sem kellett.
Szerintem inkabb utalvany , vagy jatek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!