A vajúdás alatt csak a hasad alatt és a derekad fáj??
Figyelt kérdés
2021. dec. 28. 10:31
1/16 anonim válasza:
Nekem inkább a hátam fájt. Előröl indult a hasamból a fájdalom, és hátul a derekamba lett brutális.
2/16 anonim válasza:
Mondjuk úgy, hogy a kezed meg a lábad nem igazán, minden más igen.
3/16 anonim válasza:
Hasam, derekam és az erősebb fájások kisugároztak a belső combomba. Ez nem tudom mennyire gyakori, de nekem ott is fájt.
4/16 anonim válasza:
Az elsőnél azt hiszem hasból indult a derék felé, de lehet fordítva volt. (2019-ben.)
Másodiknál viszont csak a hasam alja fájt, semmi más. (2021-ben.)
5/16 anonim válasza:
Jósló fájásnál fájt inkább a hasam alja, vajúdás közben a teljes hasam, méhem, derekam, minden.
6/16 anonim válasza:
Nekem csak olyan volt,mintha a belemet húznák. Máshol nem fájt
7/16 anonim válasza:
Nekem mind a 2 szülésnél csak a derekam fájt. De úgy, hogy azt hittem ott szakad szét. Hasam sose fájt, menszeszkor is a derekam.
8/16 anonim válasza:
Nekem csak a hàtam fàjt, ès csak miutàn oxyt kaptam. De az annyira, mintha kèst forgatnanak bennem, visìtottam is, mint mikor a disznòt ölik :/
10/16 anonim válasza:
Hasam, derekam, és kisugárzott a végbelembe, mint egy durva székrekedés utáni első kakinál. Ez még nem a tolófájás volt, ez még a tágulási szakaszban történt. Kitolásig nem jutottunk el, mert császár lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!