Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miért félnek annyira a nők a...

Miért félnek annyira a nők a szüléstől?

Figyelt kérdés
Mi olyan ijesző benne? Értem én, hogy fáj, de az elmúlik és életet adhatnak vele. Mi értelme van akár évekkel előtte ráparázni, hogy milyen kemény lesz? Vagy nem is a szüléstől félnek, hanem a következményeitől?
2021. dec. 8. 00:38
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
89%
Egy hétig voltam most kórházban, és nagyon sok megalázó helyzetbe kerültem. Undorítóan bántak a betegekkel. Életem legnagyobb fizikai fajdalmainak átélése közben előtt és után még alázzanak is... Hát ennyire még nem akarok gyereket.
2021. dec. 8. 04:32
 12/32 anonim ***** válasza:
23%

Tele a fejek ostoba sztereotipiákkal. Szülni nem fáj annyira, mint amekkora boldogság a várandósság ideje és az eredménye, a saját gyermeked.

A nők fájdalomküszöbe nagyon mavas, pontosan azért, hogy el tudja viselni a világrahozatallal járó fájdalmakat. Amint felsír a pici és a kezébe adják, mellére rakják, már nem is emlékszik a fájdalomra.

Az ember minden ismeretlentől tart kicsit, vagy nagyon. Ez alkati dolog.

De nem véletlen, higy a nők többsége boldogan többször is vállalja.

Vannak, akik az önzésüket megideologizálják, de a környezetemben élő gyermektelen nők szinte mind nagyon megbánták, hogy nem szültek, amikor lehetett.

Az pedig nem igaz, hogy “szanaszét szakadsz, meg minden csupa vér. Nem jelenik meg több vér, mint a menstruációnál. Viszont van magzatvíz, magzatmáz, placenta. Van, akinél némi varrás, helyi érzéstelenítéssel, attól függ.

2021. dec. 8. 05:21
 13/32 anonim ***** válasza:
13%
A mai lányok, nők már nagyon el vannak szakadva a valóságtól. Ezt a fájdalmat össze sem lehet hasonlítani más erős fájdalmakkal. Előttem szóló jól leírta.
2021. dec. 8. 05:26
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
nekem a nyáron volt vesegörcsöm. na akkor mondtam, hogy a három szülésem jobb volt. a szüléstől nem féltem és nem is volt rossz. és tényleg elfelejted, hogy fájt. persze vannak horror sztorik, de azért nem az a jellemző
2021. dec. 8. 05:56
 15/32 anonim ***** válasza:
45%

Én nem féltem előtte évekkel. Van aki évekkel előtte ettől félt??? Én inkább attól féltem hogy nem esek teherbe mire végre oda jutottunk hogy jöhetett a golya.

Én nem is gondoltam a szülésre, csak akkor mikor már igen nagy volt a baba, éreztem a medencecsontomon a súlyát, és elkepzeltem hogy azon a kicsi lyukon fog kijönni.

Mintha 2 hónappal előre tudnád hogy valaki egy vasdoronggal elver. Ennyi.

2021. dec. 8. 07:14
 16/32 anonim ***** válasza:
79%

Nekem van olyan ismerősöm, akinek a felesége 5 évvel ezelőtt a kórházban halt meg szülés közben, 3. szülése volt, első kettővel semmi gond nem volt.

Nyilván aki tüsszent egyet és kint is van a gyerek, az utólag semmiségnek tartja.

Viszont sokaknak valós problémái vannak a terhesség alatt, nehezen szülnek, szülés után is maradnak fent eü problémák, és tényleg bele is lehet halni.Így nem csoda, ha félnek tőle.

A csapnivaló eü ellàtasról nem is beszélve.Rengeteg kismamát bántalmaznak, megaláznak a kórházban.

2021. dec. 8. 08:42
 17/32 anonim válasza:
86%
Korlátozni kellene értelmi szint alapján az internet használatát, hogy ne szülessenek ilyen kérdések.
2021. dec. 8. 08:43
 18/32 anonim ***** válasza:
76%
Én azért félek a szüléstől, mert a menstruáció is rettenetesen fájdalmas számomra. Ha ennél rosszabb a szülés, akkor nem tudom, hogy hogyan lehet kibírni.
2021. dec. 8. 08:53
 19/32 anonim ***** válasza:
57%
Életre szóló maradandó egészségügyi probléma, agyvérzés, halál, soroljam a lehetséges negatív következményeket? Ebből mit lát a hozzád hasonló "férfi"? Keressünk helyette mást, mert jaajj szült, most már nem nő. Ezért aztán nagyon megéri...
2021. dec. 8. 10:33
 20/32 anonim ***** válasza:
8%
Mégis a nők erőltetik, hogy nekik gyerek kell.
2021. dec. 8. 10:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!