Miért félnek annyira a nők a szüléstől?
Én nem csak a szüléstől félek. Nő vagyok, de inkább nevezném magamat karrieristának, mint családcentrikusnak. Félreértés ne essék, gyereket majd szeretnék, de inkább örökbefogadás útján.
Nem szeretnék teherbe esni, számomra inkább nyűg lenne a gyermeknek ez a része, mint a születése utáni. Egy idő után dolgozni sem tudnék miatta.
A szülés pedig szerintem egyértelmű. Fájdalom, gátmetszés vagy akár császár, ami hatalmas heg és még sokkal utána is fájdalmas. Ráadásul minimális esélye annak is van, hogy én meghalok, amit nem annyira tartok előnyösnek a szempontomból. Szívesebben fogadok örökbe egy csöppséget, akinek ezzel lehet, sokkal szebb életet teremtek és megtudhatja, milyen a rendes családi szeretet.
Tuti férfi írta ki ezt a provokàló kérdést.
Szülni nem kötelező hála az égnek, én is nagyon félnék a fàjdalomtól, mert olyan a fájdalomtűrő képességem, hogy bizonyos szint felett hànyok. De nem is akarok szülni ezért sem, mert még millió ok miatt sem.
Egyébként csak képzeld el, van egy szűk hely ahonnan ki kell, hogy jöjjön egy egész baba, szanaszét szakadsz és mindenedből ömlik a vér. Nincs olyan fájdalomcsillapító amitől ne éreznéd ezeket a hatalmas fájdalmakat, én csak belegondolok és még az is fáj.
Mert akár maradandó károkat tud okozni a szülés meg a terhesség a testünkben?
Amúgy ennyi erővel te meg miért félsz attól, hogy valaki agyba-főbe ver? Úgyis csak egy ideig fáj, aztán begyógyulnak a sebeid...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!