37 hetes vagyok, normális, hogy egyre jobban felek, mi lesz a szülés után? Szüléstől abszolút nem, de attól hogy szoptatás, baba ellátás, hazajövetel kórházból stb. stresszelek.
Én inkább fordítva vagyok. :D
Azt gondolom, ha már megszületett, csak megoldom valahogy, itt a net, bármiről lehet infót gyűjteni. De egy "életed legbrutálisabb fájdalma" című dologra nem bírok felkészülni, fogalmam sincs mire számítsak és félek a szüléstől kicsit, főleg attól, hogy ne legyen tartós károsodásom. De ezekre nem tudok igazán felkészülni. Viszont már annyira terhes ez a terhesség, hogy még így is belevágnék már, csak haladjunk. :D Plusz nagyon kíváncsi vagyok a kisfiamra és várom, hogy megfoghassam.
38 hkm
Vicces de a második hozzászóló, aki szerint öregen szülök teljesen megnyugtatott,őszintén mondom, köszönöm!
Itt vagyok 30 évesen, férjjel, 10 év tanulás után két diplomával,jó állással, biztos anyagi háttérrel, magas CSED és GYED lehetőségével, saját házzal, autóval, a közelben lakó családdal...totál nincs mitől félnem, mert nem vagyok egyedül és biztos hátterem van,a babának mindene megvan az ég világon már most, hülye se vagyok, különben idáig nem jutottam volna el, szóval mindent meg fogok tudni oldani.
Ellenben 21 évesen első/másodéves egyetemista voltam egy koleszban, tök csórón, aztán pár évre rá testközelből néztem végig a szintén 21 éves barátnőm terhességét a koleszban, messze a párjától, egyedül, ház, anyagi biztonság és minden nélkül másodéves egyetemistaként járt a terthesgondozásra ahol minden orvos megalázta nagyjából. Gyerek volt még, ahogy én is, na most ha belegondolok hogy úgy is lehet csinálni meg így is, halálosan komolyan mondom teljesen megnyugtattál a hozzászólásoddal. <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!