Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 37 hetes vagyok, normális,...

37 hetes vagyok, normális, hogy egyre jobban felek, mi lesz a szülés után? Szüléstől abszolút nem, de attól hogy szoptatás, baba ellátás, hazajövetel kórházból stb. stresszelek.

Figyelt kérdés
Minden éjjel hülyeségeket álmodok ennek kapcsán, napkozbe olvasok meg videókat nézek mindenről is a baba ellátása kapcsán. Nem vagyok egy tizenéves naiv valaki, sőt rengeteget tanultam 30 evés koromig valszeg pont ezért rémiszt meg hogy vannak dolgok amikre nem lehet előre felkészülni. :D Egész eletbembe rettentően maximálisa voltam, számos egyetemi vizsgán vagyok túl de én úgy meg semmitől nem izgultam. XD

#Szülés elott
2021. szept. 29. 11:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Gondolj arra, hogy meglepően sok embernek sikerült már életben tartania a gyerekeit. :) Tudom, hogy ez nem így megy, de tényleg semmi értelme stresszelni, majd ami jön, akkor azt oldd meg és kész.
2021. szept. 29. 11:42
 2/13 A kérdező kommentje:
Tok igazad van, van az a mondás, hogy a hídon akkor kell átmenni, mikor odaérünk. Ezt naponta elmondom magamnak :D Az élet minden területen hasznos volna ha eszerint tudnék élni. :D
2021. szept. 29. 11:48
 3/13 anonim ***** válasza:
36%
Hülye,nehéz idők jönnek neked, ha ezen stresszelsz. Soha egy percig nem stresszeltem ilyenen. Ugye ezért nehéz nem fiatalon babát vállalni, mert valljuk be egy 21 éves biztos nem idegeskedne ilyenen, valószínű annyi idősen te sem idegeskedtél volna. Szóval csak lazán, minden adja majd magát.
2021. szept. 29. 12:02
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Jajjj bocsi, nem hülye akart lenni ,hanem hűha! Bocsiiii
2021. szept. 29. 12:05
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Én 2 hete vagyok anya és minden nap újabb kihívás, de a gyerek él 😅 az egyetlen ami kiborított az a bedurrant mellem, de már arra is van módszerem csak nehéz volt kimasszírozni a csomót, de túléli az ember mert nincs más választása 😅
2021. szept. 29. 12:15
 6/13 anonim ***** válasza:
Én is így voltam. A szüléstől egyáltalán nem tartottam, de hogy mit fogok kezdeni azzal kicsi törékeny testtel.... Legnagyobb parám volt hogy benyomódik a kutacsa mert rosszul nyúlok oda, vagy hogy nem támasztom jól a fejét.😅😅 Megkértem a csecsemős nővért mutassa meg hogy kell pólya nélkül tartani. 😅😅 Aztán pár nap alatt belerázódtam. Nyugi hamar megszokod a helyzetet.
2021. szept. 29. 12:18
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is pont így voltam vele. Hiába olvastam a végén már minden nap egész nap a gyerekekről, úgy éreztem fogalmam sincs mit fogok kezdeni ha kinn lesz a törpe. :) aztán valahogy minden jött magától. Így utólag azt gondolom feleannyi művelődés és duplaannyi relaxàlás kellett volna a terhesség alatt, mert utánaolvasni most is sok dolognak kell, csendben pihengetni viszont sokkal nehezebb. 😅
2021. szept. 29. 12:45
 8/13 anonim ***** válasza:

Én inkább fordítva vagyok. :D

Azt gondolom, ha már megszületett, csak megoldom valahogy, itt a net, bármiről lehet infót gyűjteni. De egy "életed legbrutálisabb fájdalma" című dologra nem bírok felkészülni, fogalmam sincs mire számítsak és félek a szüléstől kicsit, főleg attól, hogy ne legyen tartós károsodásom. De ezekre nem tudok igazán felkészülni. Viszont már annyira terhes ez a terhesség, hogy még így is belevágnék már, csak haladjunk. :D Plusz nagyon kíváncsi vagyok a kisfiamra és várom, hogy megfoghassam.

38 hkm

2021. szept. 29. 13:38
 9/13 A kérdező kommentje:

Vicces de a második hozzászóló, aki szerint öregen szülök teljesen megnyugtatott,őszintén mondom, köszönöm!

Itt vagyok 30 évesen, férjjel, 10 év tanulás után két diplomával,jó állással, biztos anyagi háttérrel, magas CSED és GYED lehetőségével, saját házzal, autóval, a közelben lakó családdal...totál nincs mitől félnem, mert nem vagyok egyedül és biztos hátterem van,a babának mindene megvan az ég világon már most, hülye se vagyok, különben idáig nem jutottam volna el, szóval mindent meg fogok tudni oldani.

Ellenben 21 évesen első/másodéves egyetemista voltam egy koleszban, tök csórón, aztán pár évre rá testközelből néztem végig a szintén 21 éves barátnőm terhességét a koleszban, messze a párjától, egyedül, ház, anyagi biztonság és minden nélkül másodéves egyetemistaként járt a terthesgondozásra ahol minden orvos megalázta nagyjából. Gyerek volt még, ahogy én is, na most ha belegondolok hogy úgy is lehet csinálni meg így is, halálosan komolyan mondom teljesen megnyugtattál a hozzászólásoddal. <3

2021. szept. 29. 15:58
 10/13 anonim ***** válasza:
31%
Igazán örülök, de komolyan. Látod, csak más szemszögből kellett nézni. És ugye igazam volt,hogy ő nem stresszelt ezen 21 évesen? De legalább már te sem!
2021. szept. 29. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!