37 hetes vagyok, normális, hogy egyre jobban felek, mi lesz a szülés után? Szüléstől abszolút nem, de attól hogy szoptatás, baba ellátás, hazajövetel kórházból stb. stresszelek.
Figyelt kérdés
Minden éjjel hülyeségeket álmodok ennek kapcsán, napkozbe olvasok meg videókat nézek mindenről is a baba ellátása kapcsán. Nem vagyok egy tizenéves naiv valaki, sőt rengeteget tanultam 30 evés koromig valszeg pont ezért rémiszt meg hogy vannak dolgok amikre nem lehet előre felkészülni. :D Egész eletbembe rettentően maximálisa voltam, számos egyetemi vizsgán vagyok túl de én úgy meg semmitől nem izgultam. XD#Szülés elott
2021. szept. 29. 11:37
11/13 A kérdező kommentje:
Érdekes kérdés mert én mindig is irigyeltem amiatt hogy iszonyat laza soha semmin nem stresszelt.. tanuláson se egyetemen,viszont minap beszeltem vele és azt mondta semmi emléke abból az évből mikor várandós volt, annyira rémes volt hogy egyedül van tavol a barátjától, és félt nagyon h fejezi be a sulit és hogy mi lesz hogyan tovább. Szóval bár én úgy éreztem nagyon jól állja a sarat, valójában ő nem így élte meg. Egy másik barátnőm kb érettségiről ment szülni... És persze könnyű lehet ítélkezni de mindkettő véletlen baleset folytán lett terhes, nagyon intelligens emberek jelenleg mindkettőnek van diplomája, munkája és két gyönyörű gyereke akiknek az apja a férjük, van otthonuk, egyszóval őket aztán tényleg kihívás elé állította az élet és lám megoldották, nekem abszolút példaképek. :) Ezért is örülök hogy emlékeztettél most erre. :)
2021. szept. 29. 20:05
12/13 anonim válasza:
Cseppet se aggódj, kérd meg a közeli rokonokat főzzenek egy darabig, esetleg segítsenek a háztartásban picit és te csak légy a picivel eleinte, mindenre rá fogsz jönni csak figyeld a picurt, ő majd segít, beszélj neki sokat, én nagyon sok mindent így értem el egész pici kora óta a kiságyban alvást is, és fontos senkire ne hallgass csak a megérzéseidre, te tudod legjobban majd mire van szüksége még ha kezdő is vagy gyereknevelésből, a te gyereked érzed majd mire van szüksége, az anyai ösztöm hatalmas csodás dolog!
Nehéz lesz eleinte ez tény, de minden kialakul 😉
13/13 A kérdező kommentje:
Így utólag leirom a szüléstől is lett volna miért félnem xD másfél napot vajúdtam és rengeteg oran át kaptam oxitocint kb eszem elvesztettem a fájdalomtól. A babám egy igazi brutálisan hasfájós és több emberes baba volt aki mellett minden volt csak éjjel alvás nappal meg pihenés nem. XD segítségem na az alig, meglepetésemre hiába laknak közel szüleim szartak fejemre ami azóta is kitart a férjem egy csoda , de hát sokat melózik. Annyira kimerültem h fel év után súlyos beteg lettem és kórházba kerültem műteni kellett. Nem hogy első pár hónapot de az első évet nem tudom hogy éltem túl utólag. Azóta persze van egy 2 evés fiam aki baromira aktív, önálló, okos, mindenki meg van döbbenve azon miket tud milyen választékosan beszél és mennyire okos. :D igen, rengeteget foglalkoztam vele az elejétől nem magától lett ilyen, de igényelte is. Utólag bármennyire kevés szép emlékem sajnos az első évből kárpótol érte hogy milyen 2 evesem van :)
jan. 21. 14:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!