Első babámat várjuk. Kisfiú. Szeptember 22. - re várjuk, milyen ruhákat vigyek neki, amibe hazajövetelkor kell a kórházból? Mondjuk nem tudom milyen idő lesz akkor?!
Figyelt kérdés
2013. aug. 13. 10:39
1/6 anonim válasza:
Ha jol emlékszem kell 2 rugdalozo 2 hosszu ujju 2 budy 2 pulover 2 sapka 1 vékony 1 vastag 1 kabát 1 takaro, pelenka babahordozo. Legalábbis nekem ezek kellettek anno, bár én januárban szültem :) a védőnőd ha megkérded pontosabbat tud mondani.
2/6 anonim válasza:
Szia. Kislányom novemberi. Amikor jöttünk haza ezekben volt: body, rugi, kis sapi, nem túl vastag kabát.
A helyedben én raknék be vékonyabb, és vastagabb ruhát is. Bár nálunk úgy volt, hogy apa vette meg a ruhákat amiben hazahoztuk, míg mi bent voltunk a kórházban.
Boldog babavárást erre a kis időre, és könnyű szülést.
9 hónapos kislány anyukája
3/6 anonim válasza:
Kicsi fiam szept 18-án született. Egy body, egy rugi egy vékonyabb sapi volt rajta és egy plüss takaró volt nálunk, amit a kocsiban levettünk, az utcán ráterítettünk. Remélem tudtam segíteni. :)
4/6 A kérdező kommentje:
köszi szépen nektek:-) hát igen nem sok van hátra, remélem könnyű szülésem lesz :) már babáznék nagyon:)
2013. aug. 13. 11:41
5/6 anonim válasza:
Szia!
Szept.28ra vagyok kiírva!
Én voszek 2 hosszú bodyt 2 rövidet, 1 pulcsit, 2 nadragot és kiscipőt:-)
No meg sapek:-)
És a pléd!:-)
6/6 anonim válasza:
body, rugdalózó, esetleg egy kis kabát, vékony sapka, takaró
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!