Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik! Magatok és pindurkát...

Kismamik! Magatok és pindurkátok részére mit visztek majd be a kórházba? Szeptember 14-re vagyok kiírva.

Figyelt kérdés
2013. júl. 2. 14:53
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia! Én szeptember 26-ra vagyok, de előbbre fogják hozni, mert 4.császár. Gratulálok a babához előre is!

Hát, én viszek pólót, halásznadrágot és egy db hosszúnadrágot. Meg nagymamabugyit.. :-( Szopis melltartót nem,mert nem szeretem, nekem a sportmelltartó vált be. Ezen kívül betétet, hajgumit, rejtvényújságot, tusfürdő, sampon, balzsam, fogkefe, fogkrém, keksz, ásványvíz, kávépor, törölköző. Nagyjából ez az enyém.

A kicsinek 2db cumisüveget, egy cumit, 4db textilpelust, minden napra egy tiszta bodyt (rövidujjút) és rugdalózót. Napi 5db pelust, popsikrém, popsitörlő. Másra nem lesz szükség.

2013. júl. 2. 14:58
 2/6 anonim ***** válasza:

Amit az előző válaszoló, plusz:

evőeszköz, tányér, szalvéta, pohár, Tena betét (sok), testápoló, papír wc ülőke, wc papír, zokni, kicsi törölköző, nasi... kb. ennyi. 36 hkm

2013. júl. 2. 15:09
 3/6 anonim ***** válasza:
Bocsi az offert ez engem is erdekelne, mert en szept 22re vagyok kiirva:)
2013. júl. 2. 15:09
 4/6 anonim ***** válasza:

A csomagomban van (nekem) 2 pár papucs (zuhanyzásra és folyosón csoszogásra), hálóing szülésre, rövidnadrág, pólók, 1 pár zokni, evőeszközök, pohár, tisztálkodószerek, domestos fertőtlenítő kendő, kézfertőtlenítő, hálós bugyi + tena betétek, köntös, melltartók+ betét ha folyik a tejcsi, mellszívó (hogy ne kelljen külön kunyerálnom :D ).

Bébikének 3 rugi, 5 előlgombos body, zokni, kesztyű karmolászás ellen, popsikrém, 1 csomag pelenka, 2 kicsi sapka, 3 textil pelus, kicsi pléd és persze ruhácska amiben haza hozom majd.

38hkm

2013. júl. 2. 15:52
 5/6 anonim ***** válasza:
A törölközőt kifelejtettem. :D Abból beraktam egy kicsit az intim régiónak és egy nagyot a "többinek".
2013. júl. 2. 15:54
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi csajok! Nekem is hasonlók vannak összeirkálva..
2013. júl. 2. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!