Kismamik! Magatok és pindurkátok részére mit visztek majd be a kórházba? Szeptember 14-re vagyok kiírva.
Szia! Én szeptember 26-ra vagyok, de előbbre fogják hozni, mert 4.császár. Gratulálok a babához előre is!
Hát, én viszek pólót, halásznadrágot és egy db hosszúnadrágot. Meg nagymamabugyit.. :-( Szopis melltartót nem,mert nem szeretem, nekem a sportmelltartó vált be. Ezen kívül betétet, hajgumit, rejtvényújságot, tusfürdő, sampon, balzsam, fogkefe, fogkrém, keksz, ásványvíz, kávépor, törölköző. Nagyjából ez az enyém.
A kicsinek 2db cumisüveget, egy cumit, 4db textilpelust, minden napra egy tiszta bodyt (rövidujjút) és rugdalózót. Napi 5db pelust, popsikrém, popsitörlő. Másra nem lesz szükség.
Amit az előző válaszoló, plusz:
evőeszköz, tányér, szalvéta, pohár, Tena betét (sok), testápoló, papír wc ülőke, wc papír, zokni, kicsi törölköző, nasi... kb. ennyi. 36 hkm
A csomagomban van (nekem) 2 pár papucs (zuhanyzásra és folyosón csoszogásra), hálóing szülésre, rövidnadrág, pólók, 1 pár zokni, evőeszközök, pohár, tisztálkodószerek, domestos fertőtlenítő kendő, kézfertőtlenítő, hálós bugyi + tena betétek, köntös, melltartók+ betét ha folyik a tejcsi, mellszívó (hogy ne kelljen külön kunyerálnom :D ).
Bébikének 3 rugi, 5 előlgombos body, zokni, kesztyű karmolászás ellen, popsikrém, 1 csomag pelenka, 2 kicsi sapka, 3 textil pelus, kicsi pléd és persze ruhácska amiben haza hozom majd.
38hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!