Terhesség alatt lehet tornázni RR Napi 20 perc önmagadért tornájának az első részére?
A felsőtest formálós rész. Idáig 1-1 kg-os súlyzókkal csináltam, úgy gondoltam, hogy súly nélkül csinálnám tovább, és esetleg a lábmunka nélkül.
Elkezdtem a terhestornáját, de az csak a lábra és fenékre megy.
Inkább csak terhestornáját csináld. A terhestorna speciális, nem véletlenül van úgy kialakítva, ahogy.
Majd szülés után újra kezded a sima tornáját. :)
Én rendszeresen tornázom erre a dvd-re is többek között,csak a hasat hagyom ki természetesen . Kutya bajom,nagyon jól esik:) Ha nincs bajod,doki engedi nyugodtan csináld!!
20h km
Jaj, de gáz! Utolsó, én csak téged pontoztalak, és zöld kézzel, mert egyértelmű, hogy csak te tudtad itt, hogy miről beszélsz. Senki más nem utalt rá, hogy akár ismerné azt a dvd-t!
Egyébként tegnap kipróbáltam, leültem egy székre, egy másikra feltettem a lábam, és úgy emelgettem a karjaimat a dvd-re. Hát biztos vicces voltam, de tök jó volt! És köszi szépen a tippet, hogy ülve csináljam, nekem nem jutott volna eszembe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!