Szeptember végére kiírt kismamák hogy vagytok? Kisfiatok
vagy kislányotok fog születni?
Én szept.12-re vagyok kiírva, kislányom lesz(a második).
Tök jól vagyok ez most az élvezhető stádium számomra, hányás már nincs, gyomorégés még nincs, pocak pont abban a méretben, hogy még kényelmes, úgyhogy ez szuper.
2013. máj. 13. 14:52
2/18 A kérdező kommentje:
Én szeptember 27-re vagyok kiírva és nekem is kislányom lesz:). Én is nagyon jól érzem magam, minden szuper és nagyon boldog vagyok. Jó kis témákat lehet itt olvasni,de vannak emberek, akik annyira be tudják paráztatni a másikat, pedig ilyenkor nem szabadna rosszakat olvasni, csak csupa szépet és jót.:)
iSzia èn szept.11 -re vagyok kiirva,ès tök jol viselem.Igaz nèha-nèha hányok de csak 1-2 perc ès elmlulik minden.
A legnagyobb problèmám a hátammal ès a derekammal van,hihetetlenül fáj,van hogy nem bírok felülni az ágyròl .Ès mèg hol a vège.......fuuu.
Imádom a terhessègem,mindent csodakènt èlek meg ès ugy tűnik nekem is kislányom lessz.
2013. máj. 13. 15:36
Szeptember 28-ra vagyok kiírva, de tuti előbb jön, mert már most hatalmas:))
Nagyon várom...
Holnap érkezik a kiságy a matraccal;))
Szent imrében fogok szülni, és kislányom lexz:)
2013. máj. 13. 15:43
5/18 T.Csilla22 válasza:
Szia!
Én szeptember 28-ára vagyok kiírva. Minden rendben annak ellenére hogy én már a terhesség előtt, tinikorom óta inzulinos cukorbeteg vagyok. Kislányunk lesz, KATA lesz a neve. Semmi különös nincs a terhességem eddigi napjaiban,nem vagyok kívánós, egyedül a kávé illata nem tetszik, ja és nem voltak hányingereim. Most vagyok 20 hetes :)
2013. máj. 13. 16:43
Úgy látszik a szeptember a lányoké :)
2013. máj. 13. 18:01
Tetényiben szül valaki?:)
2013. máj. 13. 18:09
Én is szeptember 12-re vagyok kiírva, és szintén kislány...:) Sajnos veszélyeztetett terhesség miatt ágyban fekszem egész nap, ez egy picit beárnyékolja a felhőtlen örömöt, de a babóért mindent...:) Lényeg hogy ő jól van...Amúgy Petrának fogják hívni, ti hogy álltok a nevekkel?
2013. máj. 13. 18:16
9/18 A kérdező kommentje:
De jó, hogy ennyien írtatok!:) Hihetetlen, hogy ilyen sok kislány lesz:). A derekam nekem is nagyon fájt, de mostanában, mintha csökkent volna. A babócám neve Alina lesz. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de azért én aggodalmaskodom néha (lehet kicsit túlzásba is viszem), hogy minden rendben legyen, szépen fejlődjön, egészséges legyen. Hisz ez a legfontosabb! Még meg sem született, már aggódom, és mi lesz később:). De hát ettől is szép ez az egész. Szülőnek lenni felelősség!
Nekünk is kislányunk lesz! Szept. 23.-ra vagyok kiírva, és élvezem, hogy elmúlt a hányinger, és mintha több energiám is lenne, meg sokkal több türelmem. Kisfiam is várja a tesót, minden nap simogatja, puszilgatja a hasam. Aggódás mindenkiben benne van szerintem, ez természetes. Olyan jó, hogy már mozog, olyankor mindig megnyugszom, hogy jól van. Boldog babavárást mindegyikőtöknek!
2013. máj. 13. 23:32
Kapcsolódó kérdések: