Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 35-36 hetes Pocakosok, ti...

35-36 hetes Pocakosok, ti sokszor keményedtek egy nap? Hogy vagytok? Izgultok már? Kinek van olyan érzése hamarabb lesz meg a baba mit a kiírt dátum?

Figyelt kérdés

2013. máj. 13. 12:26
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:

Szia.

Szombaton töltöttem be a 35. hetet.

Szerintem hamarosan meglesz a babám.

Pocim már teljesen leszállt, múlthéten kedden a méhszájam C2100 volt, de a doki úgy megvizsgált, hogy aznap éjszaka azt hittem, hogy meg is szülök. Szerintem tuti tovább nyílt a méhszájam.

A derekam és a medencém egyre többet fáj, 3x2 magnézium mellett is sokat keményedek, most is olyan a pocim mint a kő. 4. emelten lakok így lépcsőznöm is kell. Piheni nem nagyon tudok, mert muszáj dolgoznom, igaz irodai munka, de napi 8 órát gép előtt űcsörögni nem legjobb ekkora pocakkal.

Te hogy vagy?

2013. máj. 13. 12:35
 2/27 A kérdező kommentje:

Szia!

Ohh még dolgozol hát nem irigyellek! Óvatosan! Én még itthon is elfáradok!:)

Mi holnap leszünk 35 hetesek!

Én az elmúlt napokban egyre többet keményedek.. Valamiért a reggeli órákban többet, de ha sétálunk vagy lépcsőzök ( én a 3. emeletre) akkor sokszor meg kell állnunk mert hamar bekeményedik a pocak! Én szerdán megyek orvoshoz nem tudom nyitva lehetek majd meglátjuk!:) Szerintem nálunk is hamarabb fog jönni a baba valamiért már a terhességem elejétől kezdve érzem ,hogy nem az a dátum lesz hanem hamarabbi!

Szülős pakkot összecsomagoltad már ? én most a héten fogom!

2013. máj. 13. 12:50
 3/27 anonim ***** válasza:

Nekem meg van minden, már csak táskába kell rakni.

A babaszobából is már csak a kisasszony hiányzik. :)

Neked kisfiú vagy kislány lesz?

Én már mindenhova csak totyogok mint a pingvinek, mert nekem is hamar bekeményedik a pocakom, ha egy picit is szedem a lábam.

2013. máj. 13. 13:00
 4/27 A kérdező kommentje:

Nálunk is Kisasszony!!:)

Mi lesz a neve?

Nekem 4 dolog hiányzik még a babának egy garnitúra ágynemű huzat meg egy hintőpor pelus,popsitörlő de ezt a hétvégén beakarjuk szerezni! Amúgy babaszoba készen van teljesen! :) ma kivasalom a ruhácskáit és kiválasztom mit vigyünk be neki a kórházba! Hétvégére szeretném ,hogy az én dolgaim és az övéi is be legyenek pakolva! Első babátok?

2013. máj. 13. 13:05
 5/27 A kérdező kommentje:
Jah amúgy én is totyogok párom úgy hív ,hogy kacsa mama:D ha kicsit gyorsabb a tempó akkor beszélni és levegőt venni egyszerre felejtős:D és egyből keményedek szóval én diktálom a tempót bár sokszor rá szolok a páromra mert alapjáraton gyors léptűek vagyunk és sokszor begyorsít!:)
2013. máj. 13. 13:08
 6/27 anonim ***** válasza:

Igen első baba. :) Alexa lesz. :)

Amikor elkezdődtek az első komolyabb keményedések még azon a hétvégén elmentem megvenni mindent. Pelust, popsitörlőt meg mindent ami kell. Most hétvégén vasaltam ki az utolsó adagot. Én így vagyok nyugodt, mert kezdem úgy érezni, hogy még most a héten be fog indulni a szülés. A derékfájásom a combomba sugárzik és a keményedések is egyre hosszabb ideig tartanak.

Csak az a baj, hogy nálunk nem lehetek baba-mama szobába koraszülött babával... :( Sőt 3,5 kg alattival sem. :(

Pedig szeretnék vele lenni, de majd kiderül.

Nekem a páromnak volt egy elég komoly beszólása amin jót nevettem. Mikor próbált egyszer siettetni mondtam neki, hogy már nem vagyok gyors vonat. Erre közölte velem, nem mert már teher vonat vagyok... :D

Te tudsz még éjszaka aludni? Én már nagyon nagyon nehezen.

ráadásul mivel még meló van órára kelek (5-kor) és így elég rossz, mert ha tudnék sem aludhatok már.

2013. máj. 13. 13:23
 7/27 anonim ***** válasza:

Amúgy te nem félsz, hogy ha fájásokkal indul meg a szülés, és nem megy el a magzatvíz, hogy nem fogod felismerni, hogy ezek már a szülési fájások és nem jóslók?

Mert nekem így is akad elég fájásom és tök félek, hogy nem fogok időbe ráébredni, hogy ezek már a szülési fájások.

Ráadásul a családomba senkinek nem ment el a vize és átlagosan 2 óra össz-vissz a vajúdás.

2013. máj. 13. 13:41
 8/27 A kérdező kommentje:

haha tehervonat ez jó:D

Szép neve lesz a babátoknak! A miénknek Zoé lesz a neve:)

Én is vagyok vele mint te! Én sem vagyok túl nyugodt ,hogy még nincs meg minden ezért akarom ,hogy a hétvégére rajtra készek legyünk! Hmm ahol én szülök ott csak baba mamaszobák vannak ( Külföldön szülünk) szóval ettől én nem félek ,meg már másnap haza engednek ha minden rendben! annyi ,hogy 8 napon keresztül ápolónő jön ki hozzánk! Nekem is egyre több a keményedés és ma volt elég éles is... de nem bánnám ha még 2 hetet bent maradna a drága!

Alvás térén elég jó vagyok ha elalszok akkor onnantól király de hiába érzem magam álmosnak befekszek és nem tudok elaludni... csak keresem a helyem és természetesen ahogy eltudnék aludni ő nagysága akkor kezd el mocorogni:D de ha elalszok akkor jót alszok szerencsére 1-2 kelek fel pisilni ( jó akkor örülök ha kiérek):D

JAaaj de,hogy nem félek! Nálunk is detto ez a helyzet! Anyunak szülés előtt pár percel ment el a vize ( vajúdással együtt én 3 óra alatt tesóm 3 és fél óra alatt volt meg)nővéremnek beindult a szülés de burkot kellet repeszteni... szóval tudom mit érzel! Nekem kivan rakva papír toll ,hogy ha ugy gondolom ez már az akkor tudom írni a fájások sűrűségét és hosszát.De én amúgy próbálom megbeszélni a kis csajjal ,hogy péntek d.u tól hétfő reggel 5 ig akkor jön amikor akar! De hétfő reggeltől péntek d.u ig 6 utánra időzítsen ,hogy apa itthon legyen:D mert nekem ez még a parám ,hogy ne keljen telefonálgatni ,hogy gyere haza mooooost:D te ettől nem félsz ,hogy egyedül leszel otthon és bepánikolsz ,hogy most mit is csinálj:) ?? meg én mostanában nem sűrűn de elkezdtem agódni ,hogy ugye nem lesz beteg a baba ( minden uhm jó volt de néha feljön h mivan ha?... ) meg ,hogy komplikáció mentes legyen a szülés te is aggódsz ezeken? vag én parázom túl?:)

2013. máj. 13. 14:27
 9/27 A kérdező kommentje:
Amúgy hanyadikára vagy kiírva június 14-15?
2013. máj. 13. 14:30
 10/27 A kérdező kommentje:
jah és lehet abba kéne hagynod ezt a munkadolgot akkor ha többet pihennél lehet jobban lennél szerintem már túl sok neked! És lehet ,hogy a baba pont ezzel akarja jelezni ,hogy anyuuu már nem bírod! ( kicsit tapasztalatból beszélek mert én betegség miatt hagytam ott a munkát és az orvos azt mondta ,hogy nem kéne erőltetni mert a testem jelez ,hogy sok neki) ÉS olvastam a keményedéssel kapcsolatban ha sokat keményedik az ember akkor le kell feküdni pihenni meg valamit másként csinálni! Nem okoskodásból mondom tényleg! Csak egy gondolat:)
2013. máj. 13. 14:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!