35-36 hetes Pocakosok, ti sokszor keményedtek egy nap? Hogy vagytok? Izgultok már? Kinek van olyan érzése hamarabb lesz meg a baba mit a kiírt dátum?
Szia.
hogy vagy?
Bocsika, én is kissé eltűntem. Hétvégén igyekeztem pihenni, bár a kisasszony nem nagyon hagyta.
Volt nálunk egy vihar vasárnap este, nagyon megéreztük, mert egész nap nem akart a kis Alexa a bőrömbe férni.
Sehogy sem volt jó neki se ülve se fekve se állva így 20-30 percenként pózt kellett változtatnom, mert bekeményedett a pocim.
Hétfőn már egy kicsit jobb volt.
Ráadásul a derékfájásom már péntek délután óta nem múlik el alig bírok forgolódni. Szegény párom is mondta, hogy egy élmény mellettem aludni mert annyit fészkelődök meg nyöszörgök álmomba.
Nagyon azt érzem, hogy már nincs sok hátra. De isteni lenne, ha a hétvégéig kihúznánk, mert akkor időbe már nem számítana koraszülöttnek.
Nagyon irigyellek a sok uh miatt plusz képek, videók, nagyon szerencsés vagy. Nekem egy uh képem és videóm van a 26. hétről, de azt is maszek csinálta (kemény 20.000,- ft volt), mert a kórházba nem adnak semmit. :(
Most majd meg szeretném kérdezni a védőnőt, hogy hogyan tudnék egy plusz uh-t kiharcolni úgy hogy ne fektessenek be, mert szeretném tudni, hogy mekkora a baba.
Nekem is a 20. hét után jött rám amúgy ez a rengeteg plusz. 20. hétig kb 3 kg pluszom volt.
Most meg fogytam amit nem is értek... :/ Majd csütörtökön megkérdezem a védőnőt, hogy ilyenkor mi van.
Nekem amúgy a savammal még az ülve alvás sem jön be mert nekem nappal állva is a nyelőcsövemet marja a sav. Ezért eszek többet, hogy legalább napközbe ne kelljen gyógyszert szednem, mert abból meg csak napi 3-4 db-ot lehet bevenni, így csak akkor veszem be, ha már a hányás fenyeget...
Én 26 éves vagyok idén töltöm a 27-et. Párocskám 37. :)
Majd írj, hogy mi van veletek.
Szia!
Jaj, itt is meg naponta változik az időjárás hát engem is eléggé megvisel... Én is elég nyöszörgős vagyok éjszaka vagy a savam de most a napokban a josló és a keményedés a megszokott! Tegnap nekem is elkezdett fájni a derekam és a másik meg ,hogy 2 napja ha mocorog a baba ahogy a fejét mozgatja eléggé fáj ... olyan mintha a méhszájat feszegetné.. vagy nem tudom de eléggé feszül meg a hasam is egyre lejjebb van.Eléggé izgulok ,hogy jövőhétvégéig bent maradjon mert akkor jön vissza anyukám és hoz egy két dolgot ami elég fontos lenne... Szóval én most csak fekszek ,hogy minél kevesebbet keményedjek.
A férjem is izgul már mindig ha látja ,hogy huhogok kérdezi mennyi ideje fájok és mikor volt utoljára:) cuki!
Nem tudom szerintem ez a fogyás nem lehet baj én sem híztam semmit az előző hónapban pedig mindenki azt mondta ,hogy naah majd most:D
Én nem tudom ,hogy vagy vele de nekem a cicim is úgy elkezdett fájni... mint eddig még soha.
Holnap megyek vissza ellenőrzésre ,hogy kigyógyultam e teljesen de szerintem kapok még egy adag antibiotikumot.
De mind1 :)
Remélem a 2 nap alatt a kis Alexa nem bújt még ki:) ha nem akkor csak kibírja már szombatig:D
Írj ,hogy mi volt a dokinál mert ha jól emlékszem holnap mész! :)
Szia. 26-an 10:55kor a kezembe tartottam a kis Alexat. :) egeszseges 2870g es 49cm. Nagyon pici, de a hangja annal nagyobb. :)
A szules nem volt egyszeru. A vajudasnal semmi gondom nem volt, viz elfolyas utan 7 oraval kaptam oxitocint mert gyengek voltak a fajasaim a kitolas elhuzodott. A doki nagyon rendes volt, sokat segitett pedig nem maszek. Lanykam most is itt alszik mellettem. :)
Te hogy vagy?
jaaaaj de cuki! Majd mutatsz róla képet? kis picurka de ahoz képest ,hogy éppen 37 hétre született nem olyan pici súlyban! :) örülök ,hogy jól vagytok! Összes körme megvan?:)
Hát én egyre rosszabbul vagyok.Derekam egyre többet fáj,sokat görcsölök és keményedek annyira görcsölök reggel ,hogy megy a hasam...a hasam alja is sokat fáj.voltam tegnap orvosnál még mindig nem néztek méhszáj értéket.. baba szívhangot néztek meg a babát tapizta meg pocakon keresztül mindent rendben talált.jövőhéten megyek újra. nem tudom nem bánnám ha jövőhéten szülnék mert huhhh kezdek nyűgös lenni.
Apuka boldog és büszke?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!