Szeptember végére kiírt kismamák hogy vagytok? Kisfiatok vagy kislányotok fog születni?
Figyelt kérdés
Én annyira boldog vagyok, mint még soha életemben. Egy gyermeknél nincsen nagyobb ajándék az életben. :)2013. máj. 13. 14:49
11/18 anonim válasza:
Szia! Én szeptember 17-re vagyok kiirva,és bár még nem biztos,de ugy néz ki kislányom lesz :) A derekam nekem is fájt a 18-20 héten,de már csökkent. Első baba lesz,úgyhogy minden apró dolgot csodaként élek meg, nagyon várom már hogy megszülessen. Zoé lesz a neve :)
12/18 s.o.s87 válasza:
Én szeptember 21.-re vagyok kiírva, és kisfiam lesz!! Nagyon erősen mocorog. Annyira várom már, hogy megpillantsam!!:)
13/18 anonim válasza:
Szaisztok
Nah mi a helyzet?
Közelít a vége felé mindenki.
Most hogy vagytok?
36 hkm
14/18 anonim válasza:
Túl 3 ctg-n, az utolsó kötelező UH-n, minden ok, koponya végű, az első császár után most spontán szülésnek indulunk a Szent Imrében, remélem mostmár minél hamarabb, mert ez már lassan tűrhetetlen. Fáj a szeméremcsontom, járásom a pingviné, már 80 kg vagyok, cipőim közül 1 papucsom megy fel a lábamra.De semmi jele, hogy megindulna, direkt sokat sétálok, hátha valami, de 1-2 jóslón kívül semmi. Jó, hát még ráér igazából, csak várom nagyon. 38+1 hkm
15/18 anonim válasza:
Mi is szent imrében leszünk:-)))
36hkm:-)
17/18 anonim válasza:
Igen:-) XI. Kerület, kb a kórháztól 5 percre:-)
18/18 anonim válasza:
3.vagyok! Mi is még egyben vagyunk.Most jöttem ki a kórházból kis vérzés miatt kerültem be.Ma ahogy hazajöttem azt hittem mehetek vissza mert 3p fájásaim voltak! De elmúlt! :(((((((((
Nagyon várom már hogy megszülessen a kislányom!
Te hogy vagy kérdező??????
39+1
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!