Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szeptember végére kiírt...

Szeptember végére kiírt kismamák hogy vagytok? Kisfiatok vagy kislányotok fog születni?

Figyelt kérdés
Én annyira boldog vagyok, mint még soha életemben. Egy gyermeknél nincsen nagyobb ajándék az életben. :)
2013. máj. 13. 14:49
1 2
 11/18 anonim válasza:
Szia! Én szeptember 17-re vagyok kiirva,és bár még nem biztos,de ugy néz ki kislányom lesz :) A derekam nekem is fájt a 18-20 héten,de már csökkent. Első baba lesz,úgyhogy minden apró dolgot csodaként élek meg, nagyon várom már hogy megszülessen. Zoé lesz a neve :)
2013. máj. 13. 23:51
 12/18 s.o.s87 válasza:
Én szeptember 21.-re vagyok kiírva, és kisfiam lesz!! Nagyon erősen mocorog. Annyira várom már, hogy megpillantsam!!:)
2013. máj. 24. 19:03
 13/18 anonim ***** válasza:

Szaisztok

Nah mi a helyzet?

Közelít a vége felé mindenki.

Most hogy vagytok?

36 hkm

2013. aug. 30. 07:33
 14/18 anonim ***** válasza:
Túl 3 ctg-n, az utolsó kötelező UH-n, minden ok, koponya végű, az első császár után most spontán szülésnek indulunk a Szent Imrében, remélem mostmár minél hamarabb, mert ez már lassan tűrhetetlen. Fáj a szeméremcsontom, járásom a pingviné, már 80 kg vagyok, cipőim közül 1 papucsom megy fel a lábamra.De semmi jele, hogy megindulna, direkt sokat sétálok, hátha valami, de 1-2 jóslón kívül semmi. Jó, hát még ráér igazából, csak várom nagyon. 38+1 hkm
2013. aug. 30. 09:15
 15/18 anonim ***** válasza:

Mi is szent imrében leszünk:-)))

36hkm:-)

2013. aug. 30. 09:49
 16/18 anonim ***** válasza:
Akkor Érd környéki vagy?
2013. aug. 30. 15:41
 17/18 anonim ***** válasza:
Igen:-) XI. Kerület, kb a kórháztól 5 percre:-)
2013. aug. 30. 15:52
 18/18 anonim ***** válasza:

3.vagyok! Mi is még egyben vagyunk.Most jöttem ki a kórházból kis vérzés miatt kerültem be.Ma ahogy hazajöttem azt hittem mehetek vissza mert 3p fájásaim voltak! De elmúlt! :(((((((((

Nagyon várom már hogy megszülessen a kislányom!

Te hogy vagy kérdező??????

39+1

2013. aug. 30. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!