Májusra kiírt anyukák ti hogy álltok?
nekem 21-e a cél, de olyan furán érzem magam napok óta. konkrétan nem fáj semmi, de a derekam-farokcsontom folyamatosan mintha "égne"
nagyon para vagyok...
Igaz én júni 15-re vagyok kiírva, de szerintem még májusba meglesz a kisasszony.
Első babám, 2100-as a méhszájam. Sokszor keményedek, pedig 500 mg magnéziumot szedek. Pocakom 1,5 hete leszállt, akadnak jóslófájások, derékfájás. Kedden vizsgált meg a doki aznap azt hittem, hogy meg is szülök, mert annyira keményedtem (egész éjjel kő kemény volt a hasam és fájásaim is voltak), úgyhogy a vizsgálat után lehet, hogy tovább nyílt a méhszájam. Előtejem már folyik. Dagad a bokám.
Akárhogy már nem tudok ülni mert nyomja a baba feje a medencémet, meglehet, hogy azért mert már beékelődött.
Aludni már alig tudok.
Nincs lehetőségem egész nap feküdni, így gondolom pár hét és a karjaimba tarthatom a picit.
május 26-ra vagyok kiírva, sokszor jóslózok. 34 hetesen kórházba kellett mennem visszatartás miatt, kaptam tüdőérlelő szurit. Vérnyomásom sokat ingadozik, a lábam csak nagy melegbe dagad. Fejvégű fekvésű a kislányom, szóval remélem nem kerül sor császárra. Miskolcon fogok szülni.
37hkm
Én május 28 ra vagyok kiírva! De szerencsére nincs sok problémám! Nem vizesedem, a kiscsajos már a 30. hét óta fejvégű, az utolsó vizsgálat szerint még nem nyílik a méhszáj (35. héten volt). De én még pörgök napi szinten van valami tennivalóm pl. ablaktakarítás, függönymosás, házimunka, sőt most vendégünk is van, és még egy vasárnapi kirándulás is belefért még! Én Németországban élek és sok segítségem a férjemen kívül nincs, de nem is igénylem még! Annyi változás van, hogy sokszor nagyon nyom a baba odalenn, de ez sem vészes! Sok sikert nektek és könnyű szülést mindenkinek!
37hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!