Májusra kiírt kismamik hogy vagytok? Hanyadikára vagytok kiírva? Kisfiú vagy kislány lesz?
Köszi kérdésed én ma nem valami jól,ez a hideg ami jön már most kikészít:(Egész nap meg sem állt a babám,fáj a gyomrom,a fejem.Már félek az éjszakától,nem hiszem hogy sok alvás lesz.De majd csak jobb lesz. :)
Május 31-re várjuk első kisfiunkat akinek Patrik lesz a neve. És te Kérdező?
Én a hidegfront ellenére ma egész jól vagyok :)
Az én babám is egész nap ficánkolt, mondjuk ő állandóan. Én se számítok túl sok alvásra..
Május 25.-re vagyok kiírva és nekünk is kisfiú lesz. A nevet illetően még nem döntöttünk, hezitálunk a Levente a Máté és a Gábor között. :)
Kedves 3. válaszoló, nekem is az mondta az orvos a 27. héten a farfekvéses babámra hogy nem valószínű hogy megfordul és akkor császár lesz. De pont ma az uh vizsgálat előtt a várakozás alatt megfordult. Szóval..
Egyébként még van egy kis ideje megfordulni. Hátha megfordul időben. :)
Sziasztok!
Én 30 hetes vagyok,május 18-ra kiírva,szintén kisfiúval,a kis Barnabással!:D Nekünk a második babánk,van már itthon egy nővérke,aki várja az öcsit.1 hete jóslózok,baba be van fordulva,éppen tegnap voltunk a dokinál!:) Én már sajnos nagyon nem birom,a derekam nagyon ki van,de már nem sok van.:)
Boldog Baba várást mindenkinek!:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!