Májusra kiírt kismamik hogy vagytok? Hanyadikára vagytok kiírva? Kisfiú vagy kislány lesz?
Figyelt kérdés
2013. márc. 13. 19:32
11/13 anonim válasza:
Én is csatlakozom a lányos táborhoz. Én május 28 ra vagyok kíírva, eddig teljesen jól vagyunk. Kedden voltunk orvosnál és az én picikém már befordult. Egész nap mocorog, de nagyon jó érzés és legalább tudom, hogy jól van bennt. Nekem nem fáj semmim , eddig, és remélem nem is fog. Az éjszakákat ugyanúgy átalszom, mintha nem is lenneék kismama. :)
12/13 anonim válasza:
Màjus 28-ra vagyok kiírva kisfiú lakik a pocakomban.Dominik.Most ettöl a hidegfronttól nagyon nyugis lett màskor egèsznap meg se àll.A hàtam szokott estènkènt fàjni.
13/13 anonim válasza:
Május 31-re vagyok kiírva az ikerbabáimmal. Emese és Bálint lesz a nevük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!