Ti, hogy nyugtattátok meg magatok a második baba érkezése előtt?
Figyelt kérdés
1 hetem van a kiírtig.Már nagyon izgulok.Az első szülésem hosszú volt.Most reménykedem benne,hogy rövidebb lesz.De sokkal jobban be vagyok parázva mint anno.Normális?
Mit tanácsoltok?
2013. márc. 9. 08:27
1/5 anonim válasza:
Normális, mert már otthon van egy másik akinek szüksége van rád.
2/5 anonim válasza:
Persze, hogy normális! Én már ötször szültem, de mindegyik előtt nagyon izgultam. Nem is attól, hogy rendben lesz-e minden, inkább attól, hogy hogy fogom kibírni a fájdalmat... Nyugi, a második sokkal könnyebb szokott lenni, mint az első! Gyors, könnyű szülést kívánok!
3/5 anonim válasza:
Szia! Ne izgulj, tényleg a màsodik szülés könnyebb! Nekem az első 12óra volt, a másodikat pedig 4óra alatt lezavartuk. A vajúdást szinte végignevettük a párommal. Tuti jó volt. Könnyű szülést kívánok! 3 fiú anyukájap
4/5 anonim válasza:
Normális, mert már tudod, hogy mi vár rád.
Igen, általában könnyebb a második szülés, de nálam ez nem így volt. Időben kb ugyanannyi, de sokkal erősebb volt a fájdalom. A végén kértem, hogy szedjék ki, nem érdekel, hogyan.
5/5 anonim válasza:
Többnyire mindenki jobban fél a másodiktól, mert már van róla fogalma, hogy milyen egy szülés. De általában mindenki könnyebben éli meg a másodikat, mert már nem ismeretlenek a körülmények, tudod mi fog történni. És persze azt is, hogy bármi történik, ki lehet bírni, mert elsőre is kibírtad. Én is paráztam mind a 4 szülésem előtt, épp azért, mert tudtam, hogy fájni fog. Már hetekkel korábban arról álmodtam rendszeresen, hogy egyszer csak hipp-hopp ott tartom a babát a karomban. Reggel pedig kénytelen voltam rájönni, hogy ilyen egyszerűen nem megy azért...:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!