Akinek a 28. héten 1500g-ra becsülték a baba súlyát mennyivel született? Az én babám 28+2 naposan 1551g. Mekkora méretü ruhával kezdjek? Köszönöm ha segitetek.
Hát én csak a 30 hetes adatokat tudom neked megadni.
1 baba 30 hetesen 1222g--------3000g-mal született.
2 baba 30 hetesen 1500g--------2900g-mal született.
Húúú basszus,neked sztem nem lesz ,,kis,, babád :))
Én 25+4 hetesen voltam 4D-n,és nekem akkor becsülték 600g-ra..majd kedden megyek 32 hetes Uh-ra,kíváncsi leszek,hogy most mennyi lesz.
31+2 hkm
Vegyél 1 db 50-es méretűt, amiben haza hozod a kórházból, a többi 56-62.
Nem tudni milyen hosszú lesz, de a picik felhúzva tartják a lábukat, ha nagy rugit veszel neki, a lába része üresen fog lógni, az ujja hosszú lesz!
Azért jó 1 db 50-es, hogy legyen egy olyan, ami pont jó rá, ha Fényképezed ne lógjon rajta esetlenül.
Pár 56- ős is kell, mert az első hónapban lóg minden 62-es a gyereken.
Börzén, neten 200-500 Ft nagyon szépeket kapni alig használtan!
Barátnőmnek 28hetesen mondtak 1800grammos babát- riadóztak, hogy tuti el van számolva- de ő napra tudta mikor fogant a babája, és 2nappal az eredeti kiírás előtt 3600grammos babát szült.
Tehát egy szép átlagos súlyú baba volt- de nem volt óriás.
Nekem is azt mondták 30hetesen a 1700grammra tippelt babámra, hogy lesz vagy 4kg a végére, és 3050grammal született.
:)
Ezek a becslések tényleg csak becslések, nem kell nagyon aggódni miattuk.
:)
Szép nagyra nőtt a pocakodban a baba!! Az 50-es rugi jó lett?
Grtaulálok a babához!! Jó egészséget nektek!!!!
Mikor született?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!