Akik szeptember környékére várják első babájukat, hogy vagytok? Látszik már a pocitok? Plusz kilók jöttek már fel? Nevet választottatok már?
Szia!Én szeptember 27-re vagyok kiírva:-)
Elvileg fiúcska lesz és Ronen Gábor lesz a neve.
Eddig 2kg-t híztam,47kg-val kezdtem:-DSzép kerek már a pocim.
Te hogy vagy?Kisfiú v kislány?Pocak?Kg?
Szép estét!
mi is októberre várjuk az ikreket...(valószínű, hogy hamarabb jönnek majd,és akkor már szeptemberiek leszünk, ezért írok). Jól vagyunk, nemüket még nem tudjuk! Eddig 3 kiló pluszom van, de a melleim nekem is hatalmasra nőttek!
Mindenkinek boldog babavárást!
Sziasztok! Én okt. 4-re vagyok kiirva, harmadik baba, de mivel a két nagyobb sem várta meg a végét, sztem szeptember lesz belőle :)
Eddi 2 kg-t hiztam, kb. egy hét alatt látványosan nőtt a hasam, meg pár napja vettem észre, hogy a mellem is.
Az elején nagyon hányós és gyenge voltam, de már elmúlt, sőt, tegnap a napsütéses jó időben kifejezetten szuperul éreztem magam, jól el is fáradtunk a csajokkal az udvaron.
A nemét még nem tudjuk, de hétfőn megyek 16 hetes szűrésre, remélem már kiderül :) Ha fiú lesz, a Milán nevet kapja, ha lány, akkor Lia lesz.
Szép napot mindenkinek!
Köszi a válaszokat,és gratulálok Mindenkinek!:)
Mi szeptember 30.-ára várjuk a picit,első baba lesz,a nemét még nem tudjuk,remélem hamarosan kiderül. A nevét sem döntöttük még el,megvárjuk hogy kisfiú vagy kislány,és utána véglegesitünk..:)
Rajtam is 2-3 plusz kiló van,és a hasam az elmúlt 2 hétben kezdett rohamosan nőni. Szerencsére a rosszullétek elkerültek,az elején volt egyszer-kétszer enyhébb hányingerem,de azóta semmi,úgyhogy nagyon jól érzem magam..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!