Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akik szeptember környékére...

Akik szeptember környékére várják első babájukat, hogy vagytok? Látszik már a pocitok? Plusz kilók jöttek már fel? Nevet választottatok már?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 16. 19:48
 1/9 anonim ***** válasza:

Szia!Én szeptember 27-re vagyok kiírva:-)

Elvileg fiúcska lesz és Ronen Gábor lesz a neve.

Eddig 2kg-t híztam,47kg-val kezdtem:-DSzép kerek már a pocim.

Te hogy vagy?Kisfiú v kislány?Pocak?Kg?

Szép estét!

2013. ápr. 16. 20:34
 2/9 Babeli Zurzavar ***** válasza:
szept.17, 2.gyerkoc, a "nagy" 11 honapos, nem mutatta meg Magat a 16.heti uh-n sem, kislanyt szeretnenk, +0.5kilo van rajtam eddig, de az elozobol maradt kb 5 kilo rajtam, ezert nem banom, ja es a hasam sokkal nagyobb, mint az elpzo varandossagom alatt volt:-)
2013. ápr. 16. 20:56
 3/9 anonim ***** válasza:
Szia,én szeptember 10re kaptam termint :) Jól érezzük magunkat,első 3 hónap rosszullét és hányás,fáradtság utánn most már kellemesebb időszakot élünk :) 16.héttől érzékelhetően mozgolódik,most egy hete mindennap rengetegszer érzem,ma pedig előtej szivárgott a bal mellemből,először megijedtem :D első 2 hónapban 54ről rögtön 60kg lettem,szerintem elértem a normál sulyom a rendszeres evéssel,ezt tartom,vagy itt-ott 61 vagyok,de a mellem a kétszeresére nőlt,illetve igen nagy a hasam :)Nagyon gömbölyü,ma is mondák páran :) Jövőhéten megyünk dokihoz,remélem kiderül a neme :)Te hogy vagy? :)
2013. ápr. 16. 21:00
 4/9 anonim ***** válasza:
októberre várom az ikreket:) a hasam régóta látszik, 2-3 kiló jött fel, nevet még nem választottunk, először megvárjuk, kik is laknak odabent:)
2013. ápr. 16. 21:17
 5/9 anonim ***** válasza:
Szia!Szeptember 12re várjuk a kislányunkat, Hannát :) Jól vagyunk, már 2 hete érzem mozogni és rugdosni a picurt!A pocakom óriási, 10. héttől kezdett nőni rohamosan, pedig első baba!Eddig 2.5kgt híztam, 62,5ről indultam!És te kérdező h vagy? :)
2013. ápr. 16. 21:30
 6/9 anonim ***** válasza:

mi is októberre várjuk az ikreket...(valószínű, hogy hamarabb jönnek majd,és akkor már szeptemberiek leszünk, ezért írok). Jól vagyunk, nemüket még nem tudjuk! Eddig 3 kiló pluszom van, de a melleim nekem is hatalmasra nőttek!

Mindenkinek boldog babavárást!

2013. ápr. 17. 07:10
 7/9 Babeli Zurzavar ***** válasza:
olyan furcsa, hogy mind azt irjatok, hogy rugdosnak a Babak!... en kezdek aggodni, hogy nem erzem a Manom, pedig masodik es mellso falon tapadt...:-(
2013. ápr. 17. 09:18
 8/9 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Én okt. 4-re vagyok kiirva, harmadik baba, de mivel a két nagyobb sem várta meg a végét, sztem szeptember lesz belőle :)

Eddi 2 kg-t hiztam, kb. egy hét alatt látványosan nőtt a hasam, meg pár napja vettem észre, hogy a mellem is.

Az elején nagyon hányós és gyenge voltam, de már elmúlt, sőt, tegnap a napsütéses jó időben kifejezetten szuperul éreztem magam, jól el is fáradtunk a csajokkal az udvaron.

A nemét még nem tudjuk, de hétfőn megyek 16 hetes szűrésre, remélem már kiderül :) Ha fiú lesz, a Milán nevet kapja, ha lány, akkor Lia lesz.

Szép napot mindenkinek!

2013. ápr. 17. 10:14
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat,és gratulálok Mindenkinek!:)

Mi szeptember 30.-ára várjuk a picit,első baba lesz,a nemét még nem tudjuk,remélem hamarosan kiderül. A nevét sem döntöttük még el,megvárjuk hogy kisfiú vagy kislány,és utána véglegesitünk..:)

Rajtam is 2-3 plusz kiló van,és a hasam az elmúlt 2 hétben kezdett rohamosan nőni. Szerencsére a rosszullétek elkerültek,az elején volt egyszer-kétszer enyhébb hányingerem,de azóta semmi,úgyhogy nagyon jól érzem magam..:)

2013. ápr. 17. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!