Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki az aki 2013. szeptember...

Ki az aki 2013. szeptember 20-a környékére várja a kisbabáját?

Figyelt kérdés
Mit éreztek, milyen tünetek, vizsgálaton voltatok már? Hányadik baba?
2013. jan. 25. 20:00
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Aug. 20.? :-)
2013. jan. 25. 20:10
 2/21 anonim ***** válasza:

Huh, hat te is mostanaban tesztelhettel pozitivat :) En elvileg szeptember 4. Ma vagyok 8+2. En a 6+0 heten voltam, akkor mar szivcsopulzalast is lattunk, 4 mm volt az embriom. Ma megvolt az elso vv-m. Mivel sajna IR-es vagyok, igy gyakrabban kell ellenorizni a cukromat, igy reggelizos terheleses vercukor vervetel volt, + tsh, + altalanos vizelet. Legkozelebb a jovo het kozepe fele megyek dokihoz, akkor kiderult mekkorat nottunk :)

Nalad mi a helyzet?

2013. jan. 25. 20:12
 3/21 anonim ***** válasza:
Jah, masodik baba, 2 ev es nem egesz 9 honap lesz koztuk. Tunetem nulla szerencsere, de a melltartoimat cserelhetem :)
2013. jan. 25. 20:13
 4/21 anonim ***** válasza:
Én Szept 26.:-) Ma vagyok 5+1,és az első babánk:-) Tünetem annyi,hogy leszakadnak a melleim+ esténként durván felpuffadok.Jövőhét csütörtökön megyek először dokihoz.
2013. jan. 25. 21:35
 5/21 A kérdező kommentje:
Kedves 2. akkor te nem 20a környékére várod picit hamarabb:) én megvagyok első baba lesz,jövőhéten megyek első uh-ra, nagyon várom :) én már 2 hete teszteltem pozit:) Kedves utolsó veled majdnem egyszerre szülök ez nagyon jó:)
2013. jan. 25. 22:33
 6/21 A kérdező kommentje:
2es nálatok már második? Dejó:) nekem is a mellem fáj kicsit puffadok meg mintha kezdődne az émelygés.
2013. jan. 25. 22:35
 7/21 anonim ***** válasza:
Szia! Ma volt először hányingerem:D aminek most azért örülök egy picit,gondolom minden rendben van ez annak a jele :D Utolsó voltam
2013. jan. 26. 11:17
 8/21 kabymaci ***** válasza:
Sziasztok én 8+1 hetes vagyok nemrég voltunk uh-n és láttam ahogy dobog a pici szíve 15mm volt :) boldogok vagyunk nagyon!Még nem mondta a doki hogy mikorra várható ti nektek már megmondta vagy magatoktól számoltátok ki? Nekem már nincs nagyon hányingerem de ez a kaja undor kikészít.Már 4 kg fogytam de nem ártott mert elég dundi vagyok.Esetleg töltenétek fel uh képet?Én szívesen feltöltöm ha szeretnétek látni.Boldog Babavárást :)
2013. jan. 26. 12:42
 9/21 A kérdező kommentje:
Én magamtól számoltam ki, még nem voltam UH-n:)
2013. jan. 26. 12:50
 10/21 anonim ***** válasza:

Én sem voltam még UH-n,kalkulátorral számoltam ki:-) Majd pont 6hetesen megyek..Engem érdekelne a kép.

4es voltam

Mindenkinek Boldog Babavárást!

2013. jan. 26. 15:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!