1/18 anonim válasza:
Aha, rendezek majd egy vérengzést!
2/18 A kérdező kommentje:
jodi picoult 11 percet olvastál, vagy beszélnünk kell kevinrőlt láttál?
2012. júl. 29. 23:15
3/18 anonim válasza:
Hogyne... A többség is csak a haverok miatt várja, de én még miattuk sem, az osztályom egy nagyon rossz társaság aki meg haver velük meg szinte minden nap találkozok. Én egyáltalán nem várom még nem tudtam magam rendesen kipihenni a nyári szünetben.
4/18 anonim válasza:
most leszek elsőéves az egyetemen. h a francba ne várnám?!:D
5/18 anonim válasza:
én is most leszek elsős az egyetemen :D még jó hogy várom ;)
6/18 anonim válasza:
Én is most kezdem, de nem csak ezért várom, alapból jobb szeretem hasznosan tölteni az időmet mint ellógni a fél életem.
7/18 anonim válasza:
OKJ képzésre mentem, de a szakma maga egyáltalán nem érdekel. Legyen meg mindenből a kettes, a többit meg nagyívbe letojom. Ha meglesz a szakma, megyek ki haverokhoz külföldre melózni, meg lakni, és végre nem kell ebben az "országban" diákmelóznom semmirekellő 500 forintos órabérért.
8/18 anonim válasza:
Én már harmadéves leszek, de várom. Mondjuk hiányzik a diákhitel, az is igaz :) De amúgy is, én szeretek bent lenni az egyetemen, meg ilyenkor az elején még nagy a lelkesedés, bár most életemben először ösztöndíjat is fogok kapni, ez adott némi pluszt, mert rájöttem, hogy nem lehetetlen az öt egész fölötti átlag :D
9/18 anonim válasza:
7-es válaszoló: gratulálok! ez ám a hozzáállás! remek szakember lesz belőled! remélem azt azért tudod, hogy ha nem értesz a szakmádhoz, még 500FT-os órabért sem fogsz kapni!
10/18 anonim válasza:
Sok mázlista, aki most kezdi a fősulit:D Irigyellek titeket. Amugy én is várom már, mert most végzek és az év tuti hamar el fog röpülni. Életembe először szeretnék tanulni is valamit:D De jön ősszel az érettségi+nyelvvizsga+ szalagavató utána a jelentkezés fősulira, ballagás érettségi és nyáriszünet.:) Utána végre jöhet a fősuli. Alig várom. Mindenkinek szerencsés évet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!