Tanárok, diákok! Van valaki, aki várja az iskolakezdést?
Dehogy várom.
Aki várja, azzal valami gond van. Ki szeretne dolgozni?
Sohaaa, neeeeeeee ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁáá
Én nem akarok vissza menni...
hm...igenis meg nem is:D
most kezdem a középsulit,várom,hogy megismerkedjünk meg h mik lesznek mások az általánoshoz képest.A tanulást,dogákat,feleléseket nem igazán várom:D De ezekre is kíváncsi vagyok:)
14/L
Én minden évebn nagyon vártam az évkezdést. Nem azért, mert akár egyetlen napot is unatkoztam volna, hanem mert már kíváncsi voltam a többiekre, meg az új könyvek, füzetek szagára, a karcmentes új vonalzókat, radírokat, cerkákat is imádtam. Meg valahogy az évkezdés olyan tabula rasa volt, minden jónak meg volt a lehetősége, egyszóval imádtam. Mondjuk kb. novemberre már egy kicsit alábbhagyott a lelkesedésem, de azért alapjában véve mindig szerettem suliba járni. A számonkéréseket már kevésbé, de azért kevés olyan volt, amitől előre rosszul lettem volna.
Később pedagógus lettem, és ez az érzés megmaradt, izgalommal vártam mindig az új csapatot, hogy hogy jövünk majd ki, mi mindent csinálunk majd együtt, kivel mi történt a nyáron. Nekem a mai napig szeptembertől augusztusig tart az év, január elsején csak ráadás van :)
Jelenleg gyeden vagyok a lányommal, most nem igazán számít, mit mutat a naptár, mindegy, hogy kedd van, vagy csütörtök, hétvége azért más, mert apa is itthon van. De, a szeptember elseje mégis olyan izgalmas hatással van rám, akkor kezdődik az igazi pezsgés és szeretném majd, ha a lányom is így gondolna majd az évkezdésekre, vagy legalábbis hasonlóan.
Én csak azért várom mert végre láthatom az osztálytársaimat, akik már nagyon hiányoznak nekem!!!
De amúgy a tanulás miatt nem várom 16/L
FÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚJ
dehogy várom azt a rohadt sulit bmeg:S:S:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!