Tanárok, diákok! Van valaki, aki várja az iskolakezdést?
én várom is meg nem is:)
most megyek fősuliba és kíváncsi vok h milyen lesz, de ugyanakkor félek is kicsit:)
Én igenis várom. Szeretek tanulni is, és semmi gond nincs az agyammal, mert már említették előttem..
Aztán kiváncsi vagyok milyenek lesznek az eredményeim. Ez nem fog tovább tartani 3-4 hétnél..
Én is várom. Nem szeretem a jelenlegi sulimat, osztályomat, viszont végre végzős leszek, így érettségizek, ballagok. Így úgy vagyok vele, minél előbb kezdődik a suli, annál előbb lesz vége. Végre elmehetek a sulimból, és aztán az egyetemen azt tanulhatom, ami már 2 éve az álmom (feltéve persze ha felvesznek :).
Hát én ezért várom. :)
Én, ha a régi középiskolámba mennék, akkor nagyon várnám. Most egyetemre megyek, így ambivalens a dolog. Picit tartok az egésztől.
F/19
suli?? áá nee... 100 órám lesz a fakultációkkal.. én utoljára 4.-ben vártam a sulit.. mármint általános.. :D..
de már épitem az időgépet és visszamegyek fesztiválozgatni meg nyaralni :)
L17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!