Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Október közepén születendő...

Október közepén születendő babának mit kell bevinni hazajövetelkor?

Figyelt kérdés
2009. júl. 31. 18:15
 1/10 anonim ***** válasza:
13%
valószínű hogy majd ruhácskát amiben hazahozod.
2009. júl. 31. 18:16
 2/10 A kérdező kommentje:
Az oké..... de milyet?Mennyit?milyen vastagat?stb...
2009. júl. 31. 18:19
 3/10 anonim ***** válasza:
Ha hüvösebb lenne, szerintem egy bady, meg egy rugdalózó+ pólya, meg egy kötött kis sapka, ha nem elég , puha pokrócot ráteríted, attól függ hogy hordozóba viszed le a kocsiig, vagy pólyába , az az igazság hogy sokmindentől, függ, hogy akkor épp mit adtok, rá de ha mindent viszel amire szüksége lehet, azzal nem ártassz, legfejjebb, még egy szatrot, vagy tatyót visztek haza:)
2009. júl. 31. 19:09
 4/10 anonim ***** válasza:
utsó vagyok, nekem is oktoberi lessz:) 26 hetes km
2009. júl. 31. 19:11
 5/10 A kérdező kommentje:
köszi a normális választ!!
2009. júl. 31. 19:18
 6/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Nálunk október végén jön a gólya. Mi majd viszünk egy hosszú ujjú body-t, zoknit, plüss rugdalózót kardigánnal, sapka, polár takaróval betakarjuk. Mi majd autóval hozzuk haza, de amíg az autóhoz kiérünk, addig is a bébihordóra teszünk esővédőt az esetleges eső, de leginkább a szél ellen.

2009. júl. 31. 19:22
 7/10 anonim ***** válasza:

Mi is Okt.közepére várjuk a kislegényt.Még nem tudom,hogy miben hozzuk haza,mert még csak 1-2 dolgot vettünk meg.Az jó ötlet ha több variációt összerakunk,a kocsiban elfér.Remélem azért adnak a kórházban némi tanácsot,hogy abban a semmilyen latyak időben milyen öltözet jó egy újszülöttnek.(nekem nagyobb fejtörést okoz,hogy ÉN miben megyek be,ill.jövök haza:D )

Hol fogsz szülni?

2009. júl. 31. 20:04
 8/10 anonim ***** válasza:
természetesen odafigyelnek, hogy mibenn hozzák el onnan a babát, elkérik a kisruhát , és az ápolónő öltözteti fel, mert amíg a korházban vagytok addig minden az ő felelősségük. szerintem megmondanák, ha mondjuk nem megfelelő a ruha amit vittetek, nekünk a lányom áprilisi volt, akkor pont nagyon, meleg, és valahogy elfelejtettünk, kissapiut vinni, de az ápolónő annyira aranyos volt hogy ráadott szónélkül egy rózsaszin kissapit, és mi csak lestünk, hogy nem is vittünk, sapkát:)) ilyen is van
2009. júl. 31. 20:16
 9/10 anonim ***** válasza:
egy réteggel több,mint rajtad lesz,és egy pokróc.fiam pont ma szültem 7 éve,akkor is igy csináltam,de nem volt ilyen meleg,mint ma pl.lányomat okt 26-ra várom.kell neki a meleg,de nem tulzásba vivős,cukorolvadós meleg.
2009. aug. 1. 11:26
 10/10 anonim ***** válasza:

Én is október 26-ra vagyok kiírva :)

19:22-es

2009. aug. 1. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!