Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mit reagáljak erre ? Normális...

Mit reagáljak erre ? Normális ezt kérdezni egy friss anyukától ? Mástól is kérdeztek ilyet?

Figyelt kérdés

Anyós itt volt a hétvégén és szinte rögtön rá is tért a lényegre .

- Miért nem ment még le a hasad ? Nekem ilyenkor már rég visszahúzódott. Ez biztosan nem normális . Menj vissza újra a dokihoz.

Hozzáteszem most töltötte a kisfiam a három hónapot és sajnos én 20 kg ot híztam , a nagyrésze a végén jött fel ( vizesedtem, toxémia gyanús voltam , végig magas vérnyomás gyógyszert szedtem és végig veszélyeztet voltam) . Alapból is hajlamos vagyok hízásra de a terhesség előtt nem volt gondom ilyen téren. Ő a terhessége alatt csak 8 kgot szedett fel . Persze hogy hamar eltűnt a hasa . Nekem ez olyan rosszul esett, hiszen mióta megszültem próbálok csak a kisbabát figyelni és nem ostorozni magam . Türelmesnek lenni a testemmel, ami egyáltalán nem könnyű. Volt hogy sírtam is hogy sosem leszek olyan mint régen és ő még képes belém rúgni .

2021. nov. 30. 03:39
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

20-as

Köszönöm a kedves és biztató válaszod ! 😊😘❤️🙏

2021. dec. 4. 01:58
 22/22 anonim ***** válasza:
Nem normális ilyet kérdezni, de ne is foglalkozz vele. Most még korai lenne a hasaddal foglalkozni, ott a kicsi, biztos kitölti az idődet. És tényleg egyénfüggő. Nekem ikreim vannak, a terhességgel szétnyílt a hasizmom, ezt tornával elég könnyen sikerült helyrehoznom, de ennek ellenére a hasam még mindig megvan. Nincs rajtam felesleg, szülés után még kevesebb lett a súlyom, mint szülés előtt (vékony alkat vagyok), de a hasammal nem tudok mit kezdeni. Azért próbálkozok tornával, hátha kicsit lejjebb megy.
2021. dec. 22. 16:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!