Mit reagáljak erre ? Normális ezt kérdezni egy friss anyukától ? Mástól is kérdeztek ilyet?
Anyós itt volt a hétvégén és szinte rögtön rá is tért a lényegre .
- Miért nem ment még le a hasad ? Nekem ilyenkor már rég visszahúzódott. Ez biztosan nem normális . Menj vissza újra a dokihoz.
Hozzáteszem most töltötte a kisfiam a három hónapot és sajnos én 20 kg ot híztam , a nagyrésze a végén jött fel ( vizesedtem, toxémia gyanús voltam , végig magas vérnyomás gyógyszert szedtem és végig veszélyeztet voltam) . Alapból is hajlamos vagyok hízásra de a terhesség előtt nem volt gondom ilyen téren. Ő a terhessége alatt csak 8 kgot szedett fel . Persze hogy hamar eltűnt a hasa . Nekem ez olyan rosszul esett, hiszen mióta megszültem próbálok csak a kisbabát figyelni és nem ostorozni magam . Türelmesnek lenni a testemmel, ami egyáltalán nem könnyű. Volt hogy sírtam is hogy sosem leszek olyan mint régen és ő még képes belém rúgni .
20-as
Köszönöm a kedves és biztató válaszod ! 😊😘❤️🙏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!