Hogyan támogassam, reagáljak arra, hogy az egyik közeli barátnőmnek és a férjének, nem lehet gyermeke?
Nemrég kiderült, hogy egy jó barátnőmnél és a férjénél nagyon nagyon kicsi az esély arra, hogy gyerekük legyen. Abban kérnék tanácsot, hogy ilyenkor mi az, amivel tudnék neki segíteni vagy mi az, ami úgymond tiltólistás?
Nagyon rossz ez, mert ugyanabban az évben házasodtunk, előtte mondogattuk, hogy majd lehet egyszerre leszünk várandósak, együtt fognak játszani a gyerekeink. Fáj a szívem értük. Nekünk azóta született gyerekünk egyébként, aki még kicsi, igyekszem nem sokat beszélni róla, vagy “panaszkodni” pl az éjszakák miatt, mert tudom, hogy ők meg mennyire szeretnének.
Hallgasd meg, viselkedj velük természetesen. Ne sajnáld őket, ne kerüld feltűnően kerülni a témát.
Lombikra tudnak menni?
Ez nagyon nehéz így ismeretlenül.
Neked kell tudmod h a barátnőd ezt hogyan éli meg.
Barátnőmmel egyszerre estünk tejerbe (1 hét eltéréssel) én sajmos elvetéltem 8 hetesen. Nagyon kivoltam. A munkatársaink meg álandóan azzal jöttek hogy "milyeen rossz lehet látni nekem h nő a pocakja"
Pedig nem így volt. Szerettem vele vásárolgatni, dumálni. Látta ő is rajtam h nem "zavar" h továbbra is együtt lógunk, h babás témáról beszélünk.
Fájt a szívem nyilván.
De ez én vagyok. Más meg másként érzett volna.
Látni fogod a barátnődön h mire van szüksége
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!