A legjobb barátnőmnek teherbeesési problémái vannak, nem jön a baba nekik, hogyan tudom őt lelkiekben támogatni? 24L
Szerintem Te ismered a barátnődet, vagy a legjobb ha nyíltan őt kérdezed meg.
Itt elhangzott több vélemény, tapasztalat... Nekem egy harmadik van. Mi 2 éve próbálkozunk. Túl 3 inszemen és most vagyunk a lombikkezelés elején. Nekem jól esik, amikor a barátnőm megkérdezi, hogy hogy vagyunk, hol tartunk. Nem tolakodóan. És én például azt se gondolom, hogy ez csak rám és a férjemre tartozna... ugyanis ezeknek az eseményeknek olyan személyiségformáló hatásuk van, hogy jobb át/kibeszélve túljutni rajta. Remélem sikerrel járnak! De ha veled egykorú, akkor még nagyon sok idejük és lehetőségük van ;)
És nem értek azzal egyet, hogy csak akkor kéne támogatni, ha már 10 éve próbálkoznának... mindenki más és más. Valaki igényli 1 év után is és valakinek 3-5 év után is terhes erről beszélni. Én az előbbi vagyok, mivel úgy gondolom ez hozzám tartozik, ráadásul az életemnek egy igen nagy szeletét ez tölti most ki, ez van fókuszban.
Szia! Mi 2 évet vártunk. Sajnos csak 1 év és 8 hónap próbálkozás után mentünk orvoshoz. Ahol kiderült, hogy minden rendben van, csak nagyon-nagyon alacsony a D-vitamin szintem. Az orvosom szerint valakinek ez a sikertelenség oka. A D-vitamin mellett, szedtem E-vitamint, Cinket, Szelént, C-vitamint és Jód és Folsav együttes tablettát. Valamint a férjem is kapott Cinket, Jód és Szelén együttest, C-vitamint, E-vitamint és ő is D-vitamint. A férfiaknak is annyira fontosak ezek a vitaminok, hiszen a sperma gyorsasága és minősége ezektől a vitaminoktól is függ. 3 hónapig szedtük minden egyes nap. Lemondtunk a cukorról, a fehér kenyérről, tésztákról. Teljesen egészséges életet éltünk. És a 4. hónapban már nem jött meg. Hatalmas boldogság volt. Pozitív teszt.
Nekünk több mint valószínű, hogy ez volt az oka. Addig nem szedtük ezeket a vitaminokat. A nap allergiám miatt kevesebb időt voltam a napon. Így természetes napfényből nem sok D-vitamint kaptam.
Sosem gondoltam volna, hogy 1-2 vitamin hiánya okozza a sikertelenséget, most már egyre több termékenység tudattal foglakozónál olvasok a D-vitamin, Szelén és Cink fontos szerepéről mindkét nemnél. Érdemes az orvossal megbeszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!