Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy reagáljam le ezeket az...

Hogy reagáljam le ezeket az ismerősöket?

Figyelt kérdés

Masodik babánkat várjuk, jövőhétre vagyok kiírva. Kislány lesz.

Ma már a 4.olyan ismerősöm ír rám, akivel régóta nem beszéltem, hogy mi van velünk, egybe vagyunk még?!

Már ettől az egyben vagyunk-e kérdéstől kikészülök.

De ami kiakaszt, mindenki kishercegnőzi a lányunkat. Varjuk a kishercegnőt, nem bújt még ki a kishercegnő?, hogy van a hercegnő a pocakban?!

Komolyan mondom, ezzel kiüldöznek a világból.

Lány lesz, nem hercegnő. Én sem voltam túl lányos sosem, honnan veszik, hogy ő az lesz?! Elmondtam nem fogom full rózsaszínbe öltöztetni, nem lesz pörgős szoknyája, stb, csak ha kifejezetten ő kéri. Majdnemcsak nekem esnek, mert egy lányhoz nem így kell hozzáállni, hercegnőnek kell, hogy érezze magát.

Már úgy vagyok vele, hogy inkább vissza sem írok senkinek, mert csak a vita van belőle.

Hogy reagáljam ezt le normálisan?

2021. szept. 21. 13:46
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem túlságosan mellre szívod :D Mondd, hogy majd mindenki megtudja idejében, ha megszületett. A kishercegnőre meg mondhatod viccesen, hogy majd eldönti, mi akar lenni :) Nem azért kérdezik, hogy idegesítsenek, csak mindenki veletek izgul.
2021. szept. 21. 13:53
 2/22 anonim ***** válasza:
70%
Én akivel nem tartom a kapcsolatot vissza se írok. Akivel meg igen az úgyis tud mindent és nem kérdez fszságokat. 2 hónapos a lányom, én se öltöztetem hercegnőnek. Múltkor a boltban egy nő mondja, hogy milyen édes kisfiú mondom kislány, erre csak néz, hogy akkor miért van kékben? Mondom miért ne? Egy sötétkék melegítő alsó meg egy sötétkék felső volt rajta, a felsőn voltak pici szivek de azt szerintem nem látta. Engem amúgy nem érdekel az ilyesmi.
2021. szept. 21. 13:55
 3/22 anonim ***** válasza:
85%
Az "Egyben vagy még? "kérdéstől én is ki voltam, de bíztam benne, hogy mihamarabb túl leszek az egészen és nem találnak meg ilyen jellegű kérdésekkel. Persze utána jött a többi, a "van tejed?" és hasonlóak. Mindig lesznek olyan emberek, akik ilyenekkel bombáznak. Engedd el a füled mellett.
2021. szept. 21. 13:57
 4/22 anonim ***** válasza:
61%
Ne írj vissza!
2021. szept. 21. 14:08
 5/22 anonim ***** válasza:
78%

Érdekes kérdés. Mondjuk velem ilyen nem volt, mert akivel rég nem beszéltem, az nem tudja, hogy terhes vagyok. Honnan is tudná?

Amúgy ha ennyire zavar, akkor írd vissza, hogy egyben vagytok, senki nem fog felaprítani titeket ezután sem, és ne hercegnőzze a lányodat. Garantáltan többet nem fognak rád írni :D Vagy meg se nyisd az ilyen mondatokkal kezdődő üzeneteket. Sokan csinálják.

2021. szept. 21. 14:14
 6/22 anonim ***** válasza:
63%
Jézusom. Ilyenen megsértődni. Jobb is ha nem írsz vissza, legalább majd le fognak szarni a gyerekkel együtt, aztán akkor bezzeg jól esne ha valaki átjönne a “kishercegnőhöz”. Kedveskedni akarnak veled, vagy elfelejtették mi a neve és nem akarnak kellemetlenséget. Szerintem ebben nincs ennyi, amennyire felszívtad magad.
2021. szept. 21. 14:32
 7/22 anonim ***** válasza:
81%

Én szépen megkérném hogy ne hercegnőzze a lányodat.

Az egyben vagytok kérdést szerintem nézd el, válaszolj ha szeretnél, sokan így kérdezik szerintem, kíváncsi hogy vagy, érdeklődik

2021. szept. 21. 14:34
 8/22 anonim ***** válasza:
78%

A hercegnő ez esetben kvázi a kislány szinonimája, nem azt jelöli, hogy kizárólag abroncsos szoknyában és koronával a fején fog élni. Az egyben vagy meg kérdés pedig csak arra utal, hogy viccesebben kérdez, próbálja barátira venni a beszélgetest.

Nyugisabb napokat kívánok a terhesség további hetekre! (Remélem, nem használtam tiltott szavakat!:D)

2021. szept. 21. 14:41
 9/22 anonim ***** válasza:
89%
A kérdésedre a válasz: sehogy, nem kell lereagálni. Nem rosszindulatú megjegyzések ezek, szerintem kár miatta megsérteni olyanokat, akik törődnek veled.
2021. szept. 21. 14:54
 10/22 anonim ***** válasza:
85%
Valaki, akivel ezer éve nem beszéltél, megkérdezi, hogy megszületett e a kishercegnő, te meg ahelyett, hogy rövidre zárnád egy nemmel, elkezded neki hosszasan ecsetelni, hogy nem hercegnő lesz? Tényleg furák az ismerőseid...
2021. szept. 21. 14:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!