Hogy reagáljam le ezeket az ismerősöket?
Masodik babánkat várjuk, jövőhétre vagyok kiírva. Kislány lesz.
Ma már a 4.olyan ismerősöm ír rám, akivel régóta nem beszéltem, hogy mi van velünk, egybe vagyunk még?!
Már ettől az egyben vagyunk-e kérdéstől kikészülök.
De ami kiakaszt, mindenki kishercegnőzi a lányunkat. Varjuk a kishercegnőt, nem bújt még ki a kishercegnő?, hogy van a hercegnő a pocakban?!
Komolyan mondom, ezzel kiüldöznek a világból.
Lány lesz, nem hercegnő. Én sem voltam túl lányos sosem, honnan veszik, hogy ő az lesz?! Elmondtam nem fogom full rózsaszínbe öltöztetni, nem lesz pörgős szoknyája, stb, csak ha kifejezetten ő kéri. Majdnemcsak nekem esnek, mert egy lányhoz nem így kell hozzáállni, hercegnőnek kell, hogy érezze magát.
Már úgy vagyok vele, hogy inkább vissza sem írok senkinek, mert csak a vita van belőle.
Hogy reagáljam ezt le normálisan?
Érdekes kérdés. Mondjuk velem ilyen nem volt, mert akivel rég nem beszéltem, az nem tudja, hogy terhes vagyok. Honnan is tudná?
Amúgy ha ennyire zavar, akkor írd vissza, hogy egyben vagytok, senki nem fog felaprítani titeket ezután sem, és ne hercegnőzze a lányodat. Garantáltan többet nem fognak rád írni :D Vagy meg se nyisd az ilyen mondatokkal kezdődő üzeneteket. Sokan csinálják.
Én szépen megkérném hogy ne hercegnőzze a lányodat.
Az egyben vagytok kérdést szerintem nézd el, válaszolj ha szeretnél, sokan így kérdezik szerintem, kíváncsi hogy vagy, érdeklődik
A hercegnő ez esetben kvázi a kislány szinonimája, nem azt jelöli, hogy kizárólag abroncsos szoknyában és koronával a fején fog élni. Az egyben vagy meg kérdés pedig csak arra utal, hogy viccesebben kérdez, próbálja barátira venni a beszélgetest.
Nyugisabb napokat kívánok a terhesség további hetekre! (Remélem, nem használtam tiltott szavakat!:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!