Anyukák! Hogyan keressek kisbabás ismerősöket, sétálótársakat?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Bocsi, ha kicsit butus a kérdésem. :) Az a helyzet, hogy a 13. kerületben lakok a Fiastyúk utca környékén és már kicsit unalmas, hogy mindig egyedül sétálok a 3 hónapos babámmal. A közelben nincsen baba-mama klub, de szeretnék valahogy néhány kisbabás anyukával megismerkedni, hogy ne egyedül sétálgassunk. Van egy barátnőm aki szintén kisbabás, de vele ritkán tudok találkozni, mert a város másik részén lakik sajnos.
Ha valaki erre felé lakik és lenne kedve együtt sétálgatni, beszélgetni írjon nyugodtan! :)
Köszi előre is a válaszokat!
2012. febr. 22. 20:13
1/7 anonim válasza:
Tologass játszótér vagy baba bolt környékén, ott könnyen lehet ismerkedni, és ha szimpatikusak vagytok egymásnak barátkozni is tudtok. Szerintem így látatlanba ne beszélj le találkát, nehogy pórul járj!
2/7 anonim válasza:
A facebookon rengeteg ilyen klub van. Én Csongrád megyében lakom, és volt már az itteniekkel kismamás, baba-mama találkozónk. Ajánlom a dumcsizós eladós oldalt, az anyucik klubját, édesanyák,édesapák klubját. Ha nincs ottani klubbos ismerősöd, esetleg meghívlak én, mert zárt csopoprt, vagy jelőld ismerősnek a kismamák és anyukák klubját, ő hívta meg az ismerőseit ezekbe a klubbokba. Esetleg találhatsz ott a környékedről anyukákat, akik szívesen barátkoznak veled.
3/7 anonim válasza:
Utolsó! Csongrád megye melyik részén?
5/7 anonim válasza:
A Dagály strand melletti művhűzban van babamama klub :)
nem tudom, az közel esik-e hozzátok, de az is XIII. kerület!
6/7 anonim válasza:
A védőnéniteknél is érdeklődhetsz.
7/7 anonim válasza:
Nekem a vedonom segitett. Jott hozzank egy delutan es szolt, hogy 3 utcaval feljebb van egy kismama hasonlo koru babaval es ha gondolom akkor megkerdezi a kismamat, hogy leadhatja-e a telefonszamat nekem. Masnap be is csongetett a vedono es atadta futtaban a telefon szamot. Felhivtam a kismamat es megkerdeztem, hogy lenne-e kedve neha setalgatni. Hetente ketszer talakoztunk, parkba setaltunk, elmentunk egyut bevasarolni... Nagyon jo volt. Sajnos en azota visszajottem dolgozni igy csak a hetvegeim szabadok. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!