Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Hogyan keressek...

Anyukák! Hogyan keressek kisbabás ismerősöket, sétálótársakat?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Bocsi, ha kicsit butus a kérdésem. :) Az a helyzet, hogy a 13. kerületben lakok a Fiastyúk utca környékén és már kicsit unalmas, hogy mindig egyedül sétálok a 3 hónapos babámmal. A közelben nincsen baba-mama klub, de szeretnék valahogy néhány kisbabás anyukával megismerkedni, hogy ne egyedül sétálgassunk. Van egy barátnőm aki szintén kisbabás, de vele ritkán tudok találkozni, mert a város másik részén lakik sajnos.

Ha valaki erre felé lakik és lenne kedve együtt sétálgatni, beszélgetni írjon nyugodtan! :)

Köszi előre is a válaszokat!

2012. febr. 22. 20:13
 1/7 anonim ***** válasza:
Tologass játszótér vagy baba bolt környékén, ott könnyen lehet ismerkedni, és ha szimpatikusak vagytok egymásnak barátkozni is tudtok. Szerintem így látatlanba ne beszélj le találkát, nehogy pórul járj!
2012. febr. 22. 20:20
 2/7 anonim ***** válasza:
A facebookon rengeteg ilyen klub van. Én Csongrád megyében lakom, és volt már az itteniekkel kismamás, baba-mama találkozónk. Ajánlom a dumcsizós eladós oldalt, az anyucik klubját, édesanyák,édesapák klubját. Ha nincs ottani klubbos ismerősöd, esetleg meghívlak én, mert zárt csopoprt, vagy jelőld ismerősnek a kismamák és anyukák klubját, ő hívta meg az ismerőseit ezekbe a klubbokba. Esetleg találhatsz ott a környékedről anyukákat, akik szívesen barátkoznak veled.
2012. febr. 22. 20:20
 3/7 anonim ***** válasza:
Utolsó! Csongrád megye melyik részén?
2012. febr. 22. 20:40
 4/7 anonim ***** válasza:
Hódmezővásárhely
2012. febr. 22. 20:47
 5/7 anonim ***** válasza:

A Dagály strand melletti művhűzban van babamama klub :)

nem tudom, az közel esik-e hozzátok, de az is XIII. kerület!

2012. febr. 22. 22:00
 6/7 anonim ***** válasza:
A védőnéniteknél is érdeklődhetsz.
2012. febr. 23. 06:16
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem a vedonom segitett. Jott hozzank egy delutan es szolt, hogy 3 utcaval feljebb van egy kismama hasonlo koru babaval es ha gondolom akkor megkerdezi a kismamat, hogy leadhatja-e a telefonszamat nekem. Masnap be is csongetett a vedono es atadta futtaban a telefon szamot. Felhivtam a kismamat es megkerdeztem, hogy lenne-e kedve neha setalgatni. Hetente ketszer talakoztunk, parkba setaltunk, elmentunk egyut bevasarolni... Nagyon jo volt. Sajnos en azota visszajottem dolgozni igy csak a hetvegeim szabadok. :(
2012. febr. 23. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!