Hogy reagáljam le ezeket az ismerősöket?
Masodik babánkat várjuk, jövőhétre vagyok kiírva. Kislány lesz.
Ma már a 4.olyan ismerősöm ír rám, akivel régóta nem beszéltem, hogy mi van velünk, egybe vagyunk még?!
Már ettől az egyben vagyunk-e kérdéstől kikészülök.
De ami kiakaszt, mindenki kishercegnőzi a lányunkat. Varjuk a kishercegnőt, nem bújt még ki a kishercegnő?, hogy van a hercegnő a pocakban?!
Komolyan mondom, ezzel kiüldöznek a világból.
Lány lesz, nem hercegnő. Én sem voltam túl lányos sosem, honnan veszik, hogy ő az lesz?! Elmondtam nem fogom full rózsaszínbe öltöztetni, nem lesz pörgős szoknyája, stb, csak ha kifejezetten ő kéri. Majdnemcsak nekem esnek, mert egy lányhoz nem így kell hozzáállni, hercegnőnek kell, hogy érezze magát.
Már úgy vagyok vele, hogy inkább vissza sem írok senkinek, mert csak a vita van belőle.
Hogy reagáljam ezt le normálisan?
Van már egy 2 éves fiam. Ott egyszer sem kaptam meg ezt a kérdést, pedig ezekkel az ismerősökkel akkor is beszéltem.
A fiam valahogy sosem hívtak hál isten kishercegnek pl.
Szóval nekem ez fura. És igen, idegesít...
Tedd túl magad rajta, ilyen megjegyzések lesznek majd bőven akkor is, ha megszületik. Ha nem rózsaszín rugi lesz rajta, és nem lesz kilyukasztva a füle, az első boltos néni rögtön lekisfiúzza...
Csak magadat bünteted az idegeskedéssel :)
Én kisasszonyozok 🙈🤷♀️
De a saját lányomra is mondom.. 🙄😅
Azért idegesít mert feszítenek a hormonok. Nyugodj már le ha nem akarod, hogy mindenki egy bunkonak gondoljon! És ha hercegnőnek hivja, mi van akkor? Semmi.
Nekem meg ma, azt mondták: hogy vagy? Mekkora bunkó beszólás már, mindig utáltam....
Az ilyen kérdéseket olvasva mindig eltűnődöm, hogy anno tehesesen én is hisztérika voltam e... 🤷♀️
Amikor nincs probléma, akkor generálaz egyet? Irigyellek, hogy ilyen uncsi az életed. Ja, nem. 🤷♀️☺️
Nem beszeltek regota?
-ne valaszolj ra
-zard le rovidre,tomondatokkal,es mindenfele szmajli nelkul.
Kishercegnoset pedig megertem. Engem is idegesitene,bar nekem fiam van,es max tronorokosnek hivtak neha,de azzal nincs bajom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!