Akiknek egy gyerekük van: hogy állítjátok le a tolakodó rokonokat, ismerősöket?
Már arra is godnoltam, hogy azt hazudjuk hogy nem lehet több, de sose lehet tudni, talán később mégis vállalunk gyereket.
Főleg az olyan utalásokra godnolok, hogy "mi lesz ha meghal a gyerek", "hogy fogod neki megmagyarázni ha felnő", "úgysem tudsz neki mindent megadni, a testvér fontosabb mint az anyagiak" (nem emiatt nem vállalunk többet egyébként), "ha ilyen önző vagy, minek kellett egyáltalán gyerek".
Hogy kezelitek ezeket?
En mindig azt szoktam mondani, hogy amikor egy nap 72 orabol fog allni es ket helyen lehetek egyszerre akkor johet a kovetkezo. :) Erre csak neznek egy nagyot de soha nem szollnak semmit.
"Mi lesz ha meghall a gyerek?" Te jo eg!! Ez azert durva. Sem egy sem tobb testver nem potolja egy halott gyerek hianyat(bocsi de ezen tenleg kiakadtam). Egy testvernek nem az a "dolga", hogy ott legyen ha netan valaki meghall. Te jo EG!
Atya ég, aki ilyen hülyeségeket kérdez, azt csak simán elküldeném a fenébe válaszul. Meg egyébként is, kinek mi köze hozzá!
Mikor még nincs az embernek gyereke, akkor azzal cseszegetik mikor lesz, mikor egy van, akkor mikor lesz második, ha három, akkor minek kell három ilyen rossz gazdasági helyzetben, sajnos mindig vannak ilyen "jóindulatú" emberek :(.
Én alapvetően egy jókedvű, poénos ember vagyok, és mindenki így is ismer. Én azt szoktam mondani, hogy: egyszer volt Budán kutyavásár....
Aztán, ha nemállnak le, azt mondom, majd meglátjuk. De, ha ilyen paraszt beszólásokat kapnék, tuti elküldeném a ...va anyjába én is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!